Cum Sa Faci un iPhone Mai Rapid prin Golirea Memoriei RAM

0
1483

Cum Sa Faci un iPhone Mai Rapid prin Golirea Memoriei RAM

Acest mic truc este foarte puțin știut de către utilizatori și cu atât mai puțină lume vorbește despre acest lucru, dar în cazul în care vedeți că telefonul vostru începe să se miște greoi, golirea memoriei RAM ar trebui să aducă un plus de putere. Deși ar părea că trebuie să opriți și să vă reporniți iPhone-ul, veți vedea că defapt nu trebuie să faceți acest lucru. Mai mult de atât, veți putea utiliza acest mic truc de fiecare dată când iPhone-ul dă semne că s-ar împotmoli; haideți să vedem cum să faceți iPhone-ul vostru mai rapid prin curățirea RAM-ului.

S-ar putea să vă placă: Cele Mai Bune 11 Trucuri pentru iPhone

  • Apăsați și mențineți apăsat butonul Sleep/Wake (Pornire).
  • Când apare butonul Slide to Power off, dați drumul butonului Sleep/Wake.
  • Imediat după aceasta apăsați și mențineți apăsat butonul Home.
  • După câteva secunde, ecranul va clipi și se va reîntoarce automat în ecranul Home, ceea ce înseamnă că memoria RAM a iPhone-ului a fost golită!

Efectuând acest proces nu înseamnă că telefonul vă va închide aplicațiile pe care le aveți deschise, aplicațiile se vor reîncărca din nou pur și simplu. Totul ar trebuie să fie la fel ca înainte, dar pur și simplu mai rapid. Acesta este tot procesul, rapid și ușor. Țineți-l minte și spuneți-le și prietenilor utilizatori de iPhone.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.