Ken Block rupe aderenta in desertul Buffalo intr-un Ford Focus RS RX: Gymkhana 9

0
319

Ken Block rupe aderenta in desertul Buffalo intr-un Ford Focus RS RX: Gymkhana 9

Ei bine dragi prieteni, unul dintre cei mai nebuni piloți auto din lume a ieșit din nou la rampă într-o nouă aventură. Dacă nu știți despre cine este vorba, ei bine, despre Ken Block—the Hoonigan—are un nou videoclip Gymkhana, și este unul extrem de bun.

Ken Block a devenit întâi de toate faimos prin fondarea companiei DC Shoes și mai apoi pentru activitățile sale în lumea sporturilor extreme. Pentru ultimii 11 ani din viața sa, Ken Block a fost un pilot de raliu profesionist, mai întâi în World Rally Championship și mai apoi în rallycross. În momentul de față acesta concurează alături de Andreas Bakkerud în World Rallycross prin întreaga Europă, pilotând o specială mașină de raliu, Ford Focus RS RX.

Acest videoclip a fost realizat în parteneriat cur Forza Horizon 3 și trebuia să fie filmat inițial în Australia (acolo unde jocul are stabilită povestea). Din păcate pentru ținutul din Down Under, Poliția din New South Wales nu a fost prea dornică de această realizare și astfel s-a anulat totul. Astfel, în loc să se ardă cauciucurile în jurul Opera House din Sydney, putem vedea opt minute de nebunie într-un deșert industrial cunoscut ca și Buffalo, din New York. (Parteneriatul dintre Ken Block și jocurile video a devenit oarecum o tradiție—Gymkhana 6 a fost realizat în parteneriat cu Need for Speed.)

gymkhana-9-7

În ciuda faptului că fimulețul nu este realizat dintr-o singură înregistrare, acesta oferă în continuare momente ce te țin pe marginea scaunului; în special dacă se apreciază faptul că exită decât două astfel de mașini de curse, Focus RS RX, pe întreaga planetă, iar de una dintre ele are nevoie însuși Ken Block în job-ul său de zi cu zi din Europa.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.