Google Maps va afisa in curand limitarile de viteza

0
260

Google Maps va afisa in curand limitarile de viteza

Google Maps oferă de ceva timp, gratuit, navigație de tip turn-bu-turn, lucru ce a zguduit industria de GPS-uri și navigații auto clasice, dar din păcate, fără prea multe dintre caracteristicile și opțiunile pe care un sistem complet le oferă în acest moment.

Google Maps este o aplicație gratuită, disponibilă pe toate sisteme de operare, iOS, Android, Windows Phoneși oferă o navigare bună și aproape gratuită (are nevoie de o conexiune de date mobile) în comparație cu celelalte sisteme complete existente pe piață. Totuși, aplicația oferă destul de puține informații pentru utilizatori în acest moment, iar printre acestea se află și informarea privind zonele cu limitări de viteză. Cam toate celelalte sisteme GPS afișau într-un colț al ecranului o astfel de informație, permițând conducătorilor auto să vadă în permanență care este viteza limită curentă, chiar dacă pe șosea nu apărea nici un indicator de viteză.

De curând au apărut câteva poze pe internet din partea câtorva utilizatori care spuneau că pot observa limitarea de viteză în colțul din dreapta jos al ecranului smartphone-ului lor. Unul dintre aceste screenshot-uri vine din partea Android Police făcut pe un dispozitv Android în aplicația Google Maps. Un Cod pentru afișarea limitei de viteză a apărut chiar din Google Maps 9.35, dar cum se poate obține această nouă caracteristică nu s-a aflat încă de nicăieri.

Deocamdată rămân doar aceste zvonuri de la anumiți utilizatori și nimic mai mult, dar sperăm că un anunț oficial ce va aduce această caracteristică nouă să apară în curând. Totodată, sperăm ca această caracteristică să fie disponibilă și în Google Maps pentru România, deoarece pozele și zvonurile au venit de la utilizatori de peste ocean

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.