Noul Apple Watch Series 2 Ceramic Edition are un pret de 1249 dolari

0
402

Noul Apple Watch Series 2 Ceramic Edition are un pret de 1249 dolari

Apple a anunțat Miercuri noul Apple Watch Series 2, a doua generație a deja popularului smartwatch. Pe lângă noutățile legate de rezitența la apă, GPS-ul încorporat și toate celelalte caracteristici, Series 2 va fi de acum dinsponibil dintr-un material complet nou: ceramica.

Așa cum poate fi observat în imaginea de mai sus, modelul din ceramică vine într-o culoare alb perlată. Ceasul are un aspect foarte elegant și oferă o alternativă interesantă variantei de aluminiu sau oțel. Apple Watch Series 2 va avea un preț de pornire de 369 dolari, iar precomenzile vor începe chiar de astăzi în țările: Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Hong Kong, Irelanda, Italia, Japonia, Luxembourg, Olanda, Noua Zealandă, Norvegia, Portugalia, Puerto Rico, Singapore, Spania, Suedia, Taiwan, UAE, UK și U.S, iar începând cu 23 Septembrie precomenzile vor începe și în: Anguilla, Antigua și Barbuda, Arabia Saudită, Croația, El Salvador, Grecia, Guam, Insulele Cayman, Jersey, Kuweit, Macau, Monaco, Polonia, Qatar, Republica Cehă, România, Russia, Slovacia, Ungaria și Inuslele Virgine (US).

watch-ceramic-chrono_pr-print-593x739

 

Noua ediție de Apple Watch cu carcasă din ceramică albă și curea Cloud Sport Band are un preț de pornire de 1249 de dolari pentru modelul de 38mm și 1299 de dolari pentru cel de 42mm.

watch-2-ceramic-edition-593x514

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.