Apple si Nintendo au Anuntat lansarea jocului Super Mario Run pentru iPhone, exclusiv pentru iOS

0
296

Apple si Nintendo au Anuntat lansarea jocului Super Mario Run pentru iPhone, exclusiv pentru iOS

Evenimentul Apple care a avut loc miercuri în San Francisco, a adus după sine lansarea noului iPhone 7, iPhone 7 Plus și a noului Apple Watch Series 2. Tot în cadrul acestui eveniment însă, a fost anunțată și lansarea cunoscutului joc Super Mario pentru iPhone.

Așadar, Tim Cook l-a invitat pe scenă pe legendarul Shigeru Minamoto (tatăl jocului Mario) pentru a anunța lansarea jocului Super Mario Run pentru iPhone. Anunțul a fost suficient ca sala să își exprime bucuria și entuziasmul pentru acest joc Nintendo.

Super Mario Run nu este neapărat o clonă a popularului joc Super Mario Bros, ci este o adaptare care să beneficieze cât mai mult de display-ul iPhone-ului și de sistemul de operare iOS, funcționând ca un endless runner în care îl putem vedea pe Mario alergând printr-un mediu cunoscut în urmărirea unor monede. Desigur, Nintendo a rămas fidel efectelor vizuale originale care l-au făcut atât de popular, ceea ce înseamnă că o grămadă de fani care au iubit și au adorat Mario și întreaga franciză vor interacționa aporape instant cu acest titlu.

Fiind doar un endless runner, ar putea părea că nu oferă foarte multe în afară de un mediu foarte frumos de joc afișat pe ecranul Retina HD de pe iPhone. Bineînțeles, după cum ne putem aștepta de la un titlu cu valoarea pe care o are Mario și a milioanelor de utilizatori din întreaga lume, jocul probabil că va oferi mult mai mult decât atât.

Gameplay-ul este la bază destul de simplu, toată activitatea desfășurându-se într-o alergare continuă după monede, iar jucătorul trebuie doar să fie atent la capcanele, obstacolele și inamicii care îi ies în cale, încerând să îi evite prin sărituri sau să îi omoare sărindu-le pe cap, iar toate săriturile se fac prin atingerea mai scurtă sau mai lungă a ecranului. Utilizatorii sunt invitați să atingă ecranul într-un moment specific de sincronizare pentru ca Mario să sară și să colecteze monede și ciuperci și să evite obstacolele. Jocul se bazează foarte mult și pe modul multiplayer, care duce în prim-plan o întrecere individuală head-to-head.

Super Mario Run va fi disponibil în App Store pentru o singură plată, deci nu e vorba de nici un in-app purchase și nu va afișa nici o reclamă, ceea ce înseamnă ca veți putea juca jocul fără nici o grijă pentru totdeauna.

super-mario-run-2

Jocul Super Mario Run va fi disponibil spre sfărșitul anului curent și va fi exclusiv pentru sistemul de operare iOS, pentru început.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.