Un alt Galaxy Note 7 care Explodeaza, Provocand Daune de 1380 de dolari intr-o Camera de Hotel

0
483

Un alt Galaxy Note 7 care Explodeaza, Provocand Daune de 1380 de dolari intr-o Camera de Hotel

Samsung trece printr-o perioadă destul de dificilă în acest moment. După ce compania și-a recunoscut problema legată de Galaxy Note 7 și a inceput să oprească livrările și au rechemat sute de mii de dispozitive deja vândute către clienții finali, problemele continuă și aceste telefoane încă explodează.

Cel mai recent anunț este cel în care Galaxy Note 7 pur și simplu arde într-o cameră de hotel din Australia, cauzând pagube de peste 1300 de dolari americani.

Telefonul în cauză a aparținul lui Tham Hua, care a postat pe Reddit nemulțumirea legată de telefonul său Samsung Galaxy Note 7 care pur și simplu a luat foc în timp ce acesta dormea în camera de hotel. A fost trezit de o mică explozie (susține el) și a aruncat repede telefonul pe podea. Din păcate, toată această întâmplare a dus la distrugerea câtorva obiecte din jurul său, provocând daune de 1380 de dolari.

samsung-galaxy-note-7-hua

Cât despre telefonul în sine, acesta este complet distrus. Pozele cu dispozitivul arată modul în care acesta a ars, atât pe față cât și pe spate, iar Hua a declarat că telefonul este atât de rău afectat încât nu poate nici măcar să scoată SIM-ul din telefon sau microSD care era folosit împreună cu telefonul.

Vestea bună este că Samsung i-a oferit lui Hua un alt telefon – nu se știe ce model – și va plăti pentru daunele produse în acea cameră de hotel.

După această nefericită experiență trăită de către Hua, acesta a declarat următoarele:

“Vă rog să nu mai folosiți acest telefon niciodată, este foarte periculos și nu merită riscul.”

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: reddit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.