Tot ce a anuntat Apple in cadrul evenimentului de astazi

0
404

Tot ce a anuntat Apple in cadrul evenimentului de astazi

Tocmai ce s-a încheiat evenimentul special din California, eveniment ce a putut fi urmărit în direct pe site-ul Apple și unde au fost lansate mult așteptatele modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, împreună cu noul Apple Watch. Putem considera că acest eveniment a fost unul dintre cele mai mari evenimente tehnologice din acest an, deoarece au fost anunțate o grămadă de noutăți despre care vom vorbi rând pe rând.

Așa cum ne-a obișnuit, Apple a lucrat îndeaproape cu mari dezvoltatori înainte cu mult de acest eveniment și toți aceștia au fost invitați pe scenă. Directori de la companii ca Nintendo, Nike și Niantec au vorbit în direct pe scenă și au prezentat noile lor aplicații și produse pe care le-au construit și dezvoltat pentru produsele Apple. Bineînțeles că toate aceste anunțuri au venit în directă comparație cu noul hardware dezvoltat de Apple și anunțat astăzi. În cazul în care nu ați aflat deja noutățile, vi le prezentăm noi.

Apple Watch Series 2

apple-watch-2

Apple Watch primește o grămadă de actualizări extrem de necesare odată cu watchOS 3, sistem de operare ce a fost anunțat în luna Iunie la WWDC. În plus față de câteva retușuri ce au fost aduse interfaței, Apple a lucrat împreună cu dezvoltatorii pentru a aduce mult mai multe lucruri interesante pe modelul Apple Watch existent pentru ca acesta să rămână în continuare pe piață. Apple Watch va primi un procesor nou dual-core.

Totodată a fost anunțat și noul Apple Watch Series 2. Acesta este complet rezitent la apă (până la 50 m), include un senzor GPS, are un ecran mult mai luminos decât orice alt produs Apple, are un procesor dual-core care aduce un plus de 50 la sută pentru viteza de procesare, o baterie mai mare, plus un nou material din care este realizat ceasul, ceramica. Dispare din familia Apple Watch versiunea din aur și rămân celelalte versiuni în a căror completare intră și cel de ceramică (de 50 de ori mai rezitent ca aluminiul, a declarat Apple).

iPhone 7 si iPhone 7 Plus

iphone7

După mai mult de un an de speculații, noul Apple iPhone este însfărșit aici. Așa cum a fost prezis de către diferite surse, numele lui este iPhone 7 și iPhone 7 Plus, iar cele două dispozitive vin într-o combinație de aluminiu și sticlă asemănătoare cu ce am văzut înainte.

Totuși, lucrurile nu puteau rămâne la fel și Apple a făcut câteva schimbări majore care să merite trecerea la noua generație de iPhone. Chiar dacă la exterior semanănă mult cu predecesorul său și faptul că antena urma să fie multată pe margine a fost o treabă pe care o știam deja, felul în care este realizată întreaga carcasă și tratamantul la care este supusă face ca la prima atingere să ne dăm seama că este un cu totul alt produs. Prin acest procedeu, Apple a introdus și două noi culori, Jet Black și Black, alături de Siver, Gold și Rose Gold.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt de acum rezintente la apă și praf, au un buton Home taptic care îl înlocuiește pe cel fizic, a renunțat la mufa pentru căști de 3,5 mm în favoarea unor căști cu mufă Lightning, vine cu două difuzoare situate în partea de jos și unul în partea de sus pentru un sunet stereo, are un procesor mult mai rapid A10 Fusion și dispune de o cameră extrem de performantă. Pe modelul iPhone 7 Plus sunt două camere diferite, una la fel ca cea de pe iPhone 7, de 12 MP cu un sistem de șase lentile, stabilizator optic de imagine, plus o tehnologie capabilă sa reducă toate defectele și zgomotele pentru o fotografie perfectă indiferent de condițiile de lumină, și una telephoto de 12 MP, capabilă să facă zoom foarte mare și mult mai clar de ce a fost văzut până în prezent pe orice smartphone.

ce6xaupv9hu9sdrrelec

Ambele modele de iPhone vin acum în configurații de 32GB, 128GB și 256GB spațiu de stocare, iar începând cu data de 16 Septembrie când acestea se vor putea comanda, și modelele iPhone 6s și iPhone 6s Plus vor veni în configurații de 32GB, 64GB, renunțându-se complet la versiunea de 16GB.

De asemenea, cu ajutorul procesoarelor A10 quad-core care lucrează în tandem cu aplicațiile care sunt folosite în fiecare moment pentru o eficientizare a consumului de energie, Apple a reușit să aducă un plus de aproximativ 2 ore de baterie pentru un utilizator obișnuit.

Apple a mai anunțat că fiecare nou model de iPhone 7 va aduce în pachetul său noile căști cu mufă Lightning, dar și un adaptor pentru mufele clasice de 3,5 mm.

Apple AirPods

apple-airpods

Apple vrea să schimbe modul în care folosim de astăzi înainte căștile pentru telefoanele noastre și lansează perechea de căști wireless, AirPods. Au același design ca și deja cunoscutele EarPods aflate în pachetele iPhone și pe care fiecare utilizator le-a îndrăgit în tot acești ani. Aceastea nu vin în pachetele iPhone (pachetul include o pereche de căști EarPods cu mufă Lightning) ci pot fi cumpărate separat pentru prețul de 159 de dolari. Vin într-un pachet foarte mic ce poate fi cărat tot timplu cu noi și care are o rezervă de 25 de ore de încărcare pentru căști. Căștile se conectează foarte simplu cu telefonul, fără nici un fel de împerechere sau parolă.

Acestea au fost cele mai importante noutăți din cadrul acestui eveniment, mai multe detalii despre produsele lansate vă vom oferi în zilele următoare.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.