Cel mai bun TV OLED pe care il putem cumpara in acest moment

0
687

Cel mai bun TV OLED pe care il putem cumpara in acest moment

Dacă vă gândiți să achiziționați un TV scump în perioada următoare doar că nu știți ce model ar fi cel mai bun pentru voi, suntem gata să vă dăm câteva informații care poate v-ar ajuta în decizia pe care urmează să o luați.

În primul rând, trebuie să știți că în momentul de față televizoarele care se bazează pe tehnologia OLED oferă cea mai bună calitate a imaginii de pe piață, mult mai bună decât noua tehnologie LCD pe care se bazează noile TV-uri LED. Tehnologia este chiar mai bună decât orice TV cu plasmă, imagina și detaliile fiind la un nivel superior.

Mai pe scurt, sigur veți dori un TV OLED în aceste condiții. Ca să fim mai preciși, un TV OLED LG, deoarece nici o altă firmă producătoare de televizoare nu folosește tehnologia OLED în acest moment, cel puțin nu găsim alt concurent în România.

Cateva intrebari inainte de cumparare

Presupunând că sunteți deja în căutarea unui TV nou, puneți-vă câteva întrebări înainte de a vă decide să cheltuiți banii.

  • Ce diagonală m-ar satisface cel mai mult la noul meu TV, 55 inci (139 cm ) sau 65 inci (165 cm)? Cu siguranță există și televizoare OLED cu diagonală mai mare, 77 inci (195 cm) de exemplu, doar că prețurile pentru acestea pot ajunge de multe ori și la 100.000 lei.
  • Ce buget să aloc pentru noul TV, 10.000 de lei pe un model de 139 cm sau 20.000 pe unul de 165 cm?
  • Cred că pot să mai aștept până anul viitor când costul pentru un astfel de televizor poate să ajunga la 5000 de lei sau poate chiar mai jos sau pentru aceeași bani pot cumpăra o tehnologie mai avansată?

Dacă răspunsul la una dintre întrebările de mai sus este “NU”, atunci totul este mai simplu, banii rămân în buzunar și vedem la anul. Dar dacă răspunsul este “Cu siguranță DA”, continuați să citiți mai departe.

Optiunea 1: Cel mai accesibil TV OLED

LG-55EG910V

Model: 55EG910V

Marime/pret: 55 inci (139 cm)/8539 lei.

Ce ar trebui sa stii despre acest model: Acesta este cel mai accesibil TV OLED pe care îl poți cumpăra în acest moment. Este disponibil doar în variantă curbată, nu plată și vine într-o singură dimensiune. Are doar o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și nu funcționează cu cel mai recent conținut video HDR, dar oferă cea mai bună calitate a imaginii în comparație cu oricare dintre televizoarele de 55 inci cu rezoluție 4k și tehnologie LED LCD. Este foarte subțire, are webOS 2.0, 3D, ULTRA Surround, DVB-T2, Wi-Fi și LAN.

Este bun: Pentru cei ce vor un TV de 55 inci (139 cm) și prețul pentru calitatea imaginii este mai presus de orice alte opțiuni.

LG-55EG9109V

Model: 55EG9109V

Marime/pret: 55 inci (139 cm)/11.499 lei.

Ce ar trebui sa stii despre acest model: Acesta este varianta puțin superioară față de modelul anterior, iar diferența de bani este reflectată în mare parte în tehnologiile care sunt instalante pe acest TV OLED. Este și el disponibil doar în variantă curbată și vine într-o singură dimensiune, iar toate tehnologiile de care dispune le puteți descoperi în link-ul de mai sus.

Este bun: Pentru cei ce vor un TV de 55 inci (139 cm), cu mult mai multe tehnologii de sunt și imagine, iar diferența de preț nu este o mare problemă.

Optiunea 2: Dimensiuni mai mari

LG-65EG960V

Model: 65EG960VG5TITAN

Marime/pret: 65 inci (164 cm)/19.999 lei.

Ce ar trebui sa stii despre acest model: Acesta este varianta cea mai accesibilă pentru o diagonală de 164 cm la un TV OLED. Este curbat, are o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli și este un simplu Smart TV 3D.

Este bun: Pentru cei ce vor un TV de 65 inci (164 cm) și prețul pentru calitatea imaginii este mai presus de orice alte opțiuni.

LG-OELD65E6V

Model: OLED65E6V

Marime/pret: 65 inci (164 cm)/21.899 lei.

Ce ar trebui sa stii despre acest model: Este unul dintre cele mai deștepte televizoare ce pot fi achiziționate în acest moment. Suportă cel mai nou conținut video HDR și dispune de cele mai avansate tehnologii instalate pe un TV în momentul de față. Vine în două variante de dimensiune, este curbat, are mai multe rezoluții, cea mai mare fiind 3840 x 2160 pixeli. Este un Smart TV 3D ce rulează webOS 3.0, Magic Zoom, Magic Remote, contrast infinit, Dolby Vision, sistem audio calibrat de Harman Kardon, Sound Bar Stand și multe alte tehnologii.

Este bun: Pentru cei ce vor cel mai bun TV de 65 inci (164 cm) de pe piață, cu mult mai multe tehnologii de sunte și imagine, iar diferența de preț nu este o mare problemă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.