Eveniment Free Weekend pe Steam si o gramada de oferte la jocuri

0
199

Eveniment Free Weekend pe Steam si o gramada de oferte la jocuri

Steam a dat startul unui eveniment free weekend care aduce reduceri consistente pentru unele jocuri foarte interesante pentru PC. O grămadă de discounturi pentru cei interesați de Call of Duty, pentru jocurile Paradox Interactive și multe alte shootere, doar în acest weekend prin Steam.

Call of Duty: Black Ops III și Advance Warfare, ambele sunt reduse la 30 de euro, în timp ce Ghosts, Black Ops II și Modern Warfare 3 pot fi cumpărate pentru doar 20 de euro/joc. Sunt jocuri și mai ieftine din seria Call of Duty, la doar 10 euro, printre care: Duty 4: Modern WarfareModern Warfare 2World at War și Call of Duty 2.

Există și pachete de jocuri, ceea ce însemnă mai multe jocuri la un loc ca de exemplu Black Ops Franchise Bundle ce costă 80 de euro și include 45 de jocuri, sau Modern Warfare Franchise Bundle care costa 72 de euro și conține o adevărată colecție. Celelalte pachete la prețuri promoționale pot fi găsite în link-ul de aici.

Call-of-Duty-Black-Ops-III

Ca o completare pentru jocurile first-person shooter, jocurile publicate de Paradox Interactive sunt și ele la super reduceri, iar printre acestea se numără Cities: Skylines – 7 euro, Pillars of Eternity – 17 euro și Stellaris – 32 euro. Întreaga ofertă Paradox poate fi accesată aici.

Nu în ultimul rând, Steam oferă mai mult de 100 de shootere la prețuri excelente, cu titluri ca Enter the Gungeon – 9 euro și Downwell – 1,5 euro, sau Luftrausers, un joc cu lupte aeriente penttru doar 2,3 euro. Întreaga ofertă Shoot ’em Up poate fi accesată aici.

Toate aceste oferte sunt disponibile până luni, 5 Septembrie la ora 20.00, ora României.

Steam a anunțat astăzi că în topul tuturor vânzărilor se află Superfight, joc care poate fi jucat gratuit începând de astăzi și până pe data de 4 Septembrie, duminică la ora 23.00, ora României. Dacă vă decideți să jucați acest joc și după această perioadă de gratuitate, puteți benefici de avantajul ofertei de weekend cumpărând jocul pentru doar 9 euro. Superfight se bazează pe jocul de cărți cu același nume.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.