Invitatiile au plecat de la Apple cu destinatia Media – eveniment Apple programat pe 7 Septembrie

0
350

Invitatiile au plecat de la Apple cu destinatia Media – eveniment Apple programat pe 7 Septembrie

S-a discutat mult despre evenimentul Apple din luna Septembrie, sunt așteptate multe noutăți odată cu acest eveniment, iar acum Apple a început să trimită invitațiile către presa de specialitate pentru această prezentare.

Evenimentul este programat pe 7 Septembrie, într-o zi de miercuri la ora 20:00, ora României, va fi transmis live prin site-ul oficial Apple și sunt așteptate noile telefoane iPhone 7 și iPhone 7 Plus, lansarea oficială a sistemului de operare iOS 10, a watchOS 3 pentru Apple Watch și a macOS Sierra pentru Mac-uri.

Despre iPhone 7 și iPhone 7 Plus s-a disctutat mult în acest an, iar printre cele mai mari modificări așteptate să fie aplicate acestor terminale se află renunțarea la mufa tradițională pentru căști și camera dublă pe spatele variantei Plus. În mare parte este adoptat același design și pe această versiune de iPhone, cu mici modificări pe partea de antenă, care va fi redesenată și nu va mai tăia carcasa așa cum o face pe modelele iPhone 6/6Plus și iPhone 6s/6s Plus. Tototdată așteptăm și prezentarea generației a doua a Apple Watch, ceas care se preconizase că va fi prezentat în cadrul evenimentului din luna Iunie, dar nu a fost așa.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.