Xbox One S analizat de iFixit – ce gasim in interiorul acesteia

0
386

Xbox One S analizat de iFixit – ce gasim in interiorul acesteia

Dacă sunteți pasionați de consolele de jocuri, probabil că ați auzit de Xbox One S și probabil v-ați pus întrebarea: cum a reușit Microsoft să facă această consolă atât de mică în comparație cu modelele anterioare? Și mai important, a fost nevoită să sacrifice părți importante pentru a ajunge la această dimensiune și formă?

iFixit a demontat întreaga consolă în stilul lor caracteristic și acum se bucură să ne arate cum și ce se află în interiorul lui Xbox One S. Este cât se poate de clar că nimic nu a fost pierdut din această consolă, chiar dacă este de dimensiuni mai mici… de fapt, sunt chiar câteva suprize în interiorul acesteia, iar filmulețul de mai jos ne arată exact ce.

înve

Cu un aspect modular, Xbox One S are în componență același hard disk, nefiind înlocuit de un SSD, dar are un cache mai mare, o interfață pe SATA III și este puțin mai rapid (cel puțin pe modelul de 2TB desfăcut de iFixit), iar singurul upgrade major vine pe partea grafică, unde un accelator mult mai rapid îl înlocuiește pe cel de pe Xbox One. Pentru partea de conectare la energia electrică, Microsoft a modificat sursa de energie, facând-o internațională și mergând pe principiul că Xbox One S funcționează “anywhere there’s a plug.” Este evident că Microsoft a văzut în modelul S o oportunitate de a renunța la designul Xbox One, chiar dacă aceste aspecte nu vor fi observate foarte rapid de către consumatori.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: iFixit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.