Honda NSX prima generatie vs Honda NSX a doua generatie

0
185

Honda NSX prima generatie vs Honda NSX a doua generatie

Noua Honda NSX, sau generația a doua cum mai este denumită, ar putea să fie una dintre cele mai grozave hybride super sport dintre câte s-au construit vreodată. Spunem acest lucru bazându-ne pe numeroasele review-uri pozitive pe care le-am văzut până acum și pe faptul că jurnaliști din întreaga lume au fost de-a dreptul încântați și impresionați de noua super-mașină Honda.

Nu prea ar fi motive să nu placă această mașină, dacă ne gândim că vorbim de un hybrid de 573 cai putere, capabil să ajungă la 310 km/h. La fel ca și prima generație de NSX, Honda a dezvoltat a doua generație inspirându-se după modelele moderne de Ferrari.

Matt Watson de la carwow a încercat noua mașină de la Honda, atât pe drumurile publice cât și pe circuit, și a făcut o comparație între modelul nou și cel vechi (testat doar pe drumurile publice), iar rezultatul acestui test îl puteți vedea în videoclipul de mai jos.

Destul de interesant este faptul că el nu indică faptul că, pentru aceeași bani ai putea avea ceva de genul, Audi R8 V10 Plus sau un Porsche 911 Turbo cu unele opțiuni în loc.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.