O Continuare pentru Filmul Jumanji

0
362

O Continuare pentru Filmul Jumanji

Dwayne Johnson este un tip foarte ocupat în 2016. A filat pentru Baywatch și Fast & Furios 8 și acum va filma și pentru noul film Jumanji.

Jumanji este un film de aventură fantastic din anii ’90, un film foarte popular în care l-am văzut în rolul principal pe Robin Williams, alături de Kirsten Dunst și Bonnie Hunt. Producția ce începe filmările în 2016 nu este un remake al celebrului film Jumanji, ci este o continuare a acestuia.

Johnson a postat pe contul său de Instagram o informație prin care anunță fanii că producția va începe în scurt timp. “In two weeks I’ll reunite with ol’ friends Kevin Hart and Jack Black and we have the honor to introduce a whole new generation to the amazing world of Jumanji,” a declarat actorul. “For the record we are NOT making a reboot, but rather a continuation of the awesome Jumanji story.”

Regizorul filmului este Jake Kasdan, fiul legendraului Lawrence Kasdan, scriitorului Star Wars. Filmul are programată ca dată de lansare 28 Iulie 2017.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.