Nike+ Running se transforma in Nike+ Run Club – noutati si imbunatatiri pentru populara aplicatie pentru iOS

0
639

Nike+ Running se transforma in Nike+ Run Club – noutati si imbunatatiri pentru populara aplicatie pentru iOS

Nike a anunțat că a refăcut în totalitatea populara aplicație Nike+ Running. Aceasta s-a transformat acum în Nike+ Run Club, iar actualizarea aplicației aduce acum o serie de îmbunătățiri legate de performanță, caracteristici, stabilitate și aspect.

Aplicația a fost complet redesenată. Utilizatorii au acum acces rapid la informațiile legate de timpul alergat, distanța sau locația. În plus, există mai multe opțiuni pentru împărtășirea activităților cu prietenii, lucru care va ajuta în primul rând la creșterea motivației oamenilor pentru a face mișcare. Totodată, construită fiind pe aceste opțiuni sociale, există acum suport pentru clasamente care le permit utilizatorilor să se întreacă în mod direct cu prietenii sau alți sportivi din lume.

Nike a muncit mult pentru o integrare cât mai perfectă a aplicației Run Club cu Apple Watch, orientându-se mult spre așteptata linie de ceasuri Apple ce se așteaptă să fie lansată în această toamnă și care va avea integrat un senzor GPS. În timp ce apicația Nike+ Run Club pe actualul Apple Watch înregistrează distanța, ritmul, altitudinea, pulsul și împărțirea kilometrilor, un Apple Watch echipat cu GPS ar însemna ca alergătorii ar putea pleca la ture fără să mai care după ei telefonul, ceasul înregistrând traseul parcurs.

Nike+Run_Club

Pe lângă toate acestea, actualizarea aplicației oferă și o varietate de noi planuri personalizate pentru antrenamente. Nike spune că obiectivele sunt menite să schimbe felul în care utilizatorii se dezvoltă. “Whatever your goal, your Nike+ Coach has a plan for you. One that STARTS with your goals and fitness LEVEL, and ADAPTS as you progress.”

Lista completă de specificații pentru aplicația Nike+ Run Club:

  • Coaching plans now adapt to your schedule and progress.
  • More fun and personal post-run sharing than ever.
  • Compare and compete with your friends by hash-tagging runs.
  • Leave your phone at home and run free with Apple Watch.
Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

sursa: nike

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.