Un Accesoriu pentru Ghidonul Bicicletei care Transforma iPhone-ul in Cel Mai Bun Gadget pentru Ciclist

0
586

Un Accesoriu pentru Ghidonul Bicicletei care Transforma iPhone-ul in Cel Mai Bun Gadget pentru Ciclist

Cei mai mulți dintre utilizatorii de iPhone care sunt în același timp și bicicliști, cară după ei aproape în orice cursă și smartphone-ul. Acesta îți poate oferi momente unice datorită camerei foto/video performante și îți poate fi de mare ajutor datorită GPS-ului integrat, care te ajută să găsești drumul în caz că te-ai rătăcit. Totodată poate să măsoare diferite chestii, ca distanțele parcurse, viteza sau caloriile arse. Ciclistul trebuie doar să aleagă ce funcție dorește să utilizeze.

Un startup numit Bycle, are un răspuns cu privire la întrebarea: de ce nu toate funcțiile în același timp?

Compania a fondat pe Kickstarter o campanie pentru a crește producția unui gadget care să poată conecta toate funcțiile importante ale unui iPhone într-o singură aplicație, împreună cu un suport pentru ghidonul bicicletei. Suportul include o baterie de 3000mAh, capabilă sa mențină iPhone-ul încărcat astfel încăt să suporte toate aceste funcții activate deodată (înregistrare video, GPS, distanță, viteză, calorii).

Bicicliștii cei mai împătimiți cheltuiesc o groază de bani pentru alte gadget-uri pe lângă ce cheltuiesc pe biciclete. În Statele Unite, ciclismul este o industrie de 2,6 miliarde de dolari, lucru care i-a determinat pe membrii acestei mici companii să dezvolte acest produs. Bineînțeles că s-au gândit și la piața din Europa, unde industria ciclismului are cote uriașe, fiind o afacere de peste 200 de miliarde de euro conform datelor pentru anul 2015. În ambele piețe, aproximativ 35 de procente reprezintă banii cheltuiți alte accesorii decât pe bibicletele propriu-zise, arătând că majoritatea cicilștilor sunt dispuși să cheltuiască sume importante de bani pentru a-și îmbunătăți experiența pedalatului.Bycle002-780x474

Accesoriul Bycle încearcă să scape ciclistul de câteva accesorii, cum ar fi o cameră GoPro, sau alte aparate electronice pentru monitorizarea traseelor și curselor, ca un ciclocomputer cu GPS sau un simplu vitezometru.

Accesoriul reprezintă o carcasă care este rezitentă la apă și șocuri care are un suport de prindere pentru ghidon și este într-o companie perfectă cu aplicația care înregistrează datele fitness, marchează traseul și permite chiar să împărtășim traseele cu alți cicliști. Aplicația permite inclusiv editarea conținutului video.

Bycle003-780x510

Sistemul și aplicația este valabilă doar pentru utilizatorii de iPhone 6, iPhone 6s și iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus. Dacă campania Kickstarter, accesroiul Bycle ar trebui să înceapă să fie livrat începând cu luna Septembrie. De asemenea, compania lucrează deja și la alte accesorii pentru alte tipuri de smartphone-uri.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.