Cum Sa Resetam Parola Uitata Pentru Contul Apple ID

0
1084
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Cum Sa Resetam Parola Uitata Pentru Contul Apple ID

Cel mai important lucru pentru fiecare utilizator Apple este cunoașterea Apple ID-ului. Acesta permite accesul către conținutul magazinului de aplicații sau muzică și cumpărarea diverselor produse media din App Store și iTunes, permite accesul și stocarea conținutului în iCloud, oferă posibilitatea creării de apeluri FaceTime, trimiterea și primirea iMessages, folosirea Apple Pay acolo unde acest serviciu este disponibil. Având în vedere că Apple ID-ul deține atât de multe lucruri pentru utilizarea zilnică a iPhone-ului nostru, este cu adevărat o mare problemă atunci când inevitabilul se întâmplă și ne confruntăm cu uitarea parolei pentru Apple ID. Dacă dintr-o întâmplare vă aflați în această situație, nu trebuie să vă faceți nici o grijă, doar să accesați acest link Appleid.apple.com pentru a vă reseta parola pentru Apple ID-ul personal. Ghidul nostru următor vă va ajuta să parcurgeți acest proces.

ATENȚIE: Înainte de a crea un cont Apple ID, recomandarea noastră este să urmați cu mare atenție pașii și să introduceți date care semnifică ceva pentru voi (date reale introduse în secțiunea întrebărilor de securitate) pentru ca atunci când vă aflați într-o situație asemănătoare să nu întâmpinați nici cea mai mică problemă.

În partea de sus central putem observa următorul text, Apple ID and Manage Your Apple Account. Imediat sub acest text există o căsuță pentru login și un buton mic în partea de jos cu textul  “Forgot Apple ID or Password?” Click aici.

reset-password-apple-ID-

 

Mai apoi veți putea vedea o pagină care vă va solicita să introduceți Apple ID-ul vostru. Să sperăm că Apple ID-ul ales de către voi este ușor de reamintit, mai ales că este întotdeauna o adresă de email. Dacă totuși nu mai vă aduceți aminte aceast ID, click pe “Forgot Your Apple ID?” pentru a-l recupera. Dacă știți Apple ID-ul, introduceți-l și apăsați pe Continue.

reset-password-apple-ID-02

La pasul umător vi se va cere să introduceți data nașterii. Introduceți data corectă și apăsați pe Continue.

reset-password-apple-ID-03

De aici, veți putea selecta cum să vi se reseteze parola. Fie către un Email prin alegerea “Get an email,” fie prin răspunderea la una dintre întrebările secrete prin alegerea “Answer security questions.” Eu am ales verificare prin email pentru că am gasit această opțiune ca mult mai rapidă și mai convenabilă. Apoi click pe Continue. Veți primi un mesaj de confirmare pe ecran care va spune că un email a fost transmis către adresa specificată.

reset-password-apple-ID-01

Intrați în căsuța de email și faceți click pe link-ul “Reset Now” din mesajul primit de la Apple. Veți fi redirecționați către o pagină unde veți putea introduce noua parolă, parolă ce e obligatoriu să conțină o majusculă (literă mare), un număr și mai nou, un simbol.

Cu acestea fiind spuse, după căteva secunde (uneori poate dura câteva minute) aveți din nou contul Apple ID activ împreună cu noua parolă stabilită ulterior. Acum puteți cumpăra aplicații din App Store sau muzică din iTunes și vă puteți loga în iCloud.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.