Cum Sa Oprim Sunetele Lock Sounds si Keyboard Clicks pe un iPhone

0
457

Cum Sa Oprim Sunetele Lock Sounds si Keyboard Clicks pe un iPhone

Aproape pe toate dispozitivele moderne întâlnim câteva sunete mai mult sau mai puțin ciudate, majoritatea mimând sunete ale vechilor tehnologii pe care le-am folosit în trecut. Două dintre aceste două sunete pe iPhone sunt cele pentru Keyboard Clicks și Lock Sounds. Atunci când aceste funcții sunt pornite, veți auzi un sunet pentru închidere atunci când apăsați pe butonul sleep/wake, sunet care anunță că telefonul a fost blocat fără a mai fi nevoie de altă verificare. În timp ce celelalte se referă la folosirea tastaturii în iOS, atunci când compunem un mesaj, email sau orice altceva care implică scrisul, veți auzi la fiecare apăsare a unei taste un sunet care indică faptul că nu ați ratat nici o literă. Cu toate acestea, o grămadă de persoane socotesc aceste sunete ca inutile. Să vedem cu putem opri aceste sunete pentru Keyboard Clicks și Lock Sounds.

Deschideți aplicația Settings. Apăsați pe Sounds.

IMG_0025

Apoi mergeți în jos până la capătul paginii. Acolo veți vedea Lock Sounds și Keyboard Clicks. Trageți fiecare buton în poziția off și automat nu veți mai auzi nici un sunet.

IMG_0027

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.