Seagate a prezentat in premiera un SSD de 60 TB

0
289

Seagate a prezentat in premiera un SSD de 60 TB

Zilele acestea are loc în orașul American Santa Clara, Summitul Fash Memory. În cadrul acestui eveniment, Seagate a venit cu o noutate în materie de stocare și anume, un masiv SSD de 60 TB.

Da, ați citit bine, acesta este un solid-state drive care folosește 3D TLC NAND (care are stive de celule de stocare pe verticală, pentru a putea stoca mai mult) de la Micron, pentru oferi nu mai puțin de 60 TB spațiu de stocare. Acest SSD, este de patru ori mai mare decât mosntrul produs de Samsung, de 15 TB ce a devenit recent disponibil pentru nu mai puțin de 9700 de dolari americani.

În momentul de față acest SSD este doar un demo tech, deci nu va fi prea curând disponibil spre vânzare. Nu vom putea auzi de un preț pentru acestă unitate SAS (Serial Attached SCSI), cel puțin nu mai repede de 2017 — dar chiar și atunci, acest produs va fi disponibil în cantități limitate pentru o parte foarte mică de cumpărători, și datorită prețului, care cu siguranță va fi exorbitant.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: techradar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.