iPhone 7 ar putea primi un ecran mult mai clar

0
294

iPhone 7 ar putea primi un ecran mult mai clar

Aproximativ o lună mai avem de așteptat până când vom putea vedea iPhone 7 și toate noutățile aduse de Apple în device-ul mult așteptat. Multe lucruri sunt așteptate de la iPhone 7 — o cameră redesenată și chiar căști bluetooth care să le înlocuiască pe cele standard cu fir – dar în mod sigur nu ne așteptam la un singur lucru să vedem în acest an, și anume, un ecran mai clar. Sau poate vom vedea și acest aspect?

Un zvon de ultimă oră, care vine de la PhoneArena, ne prezintă o imagine care aparent pare să ne arate panourile de ecran pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus, alături de o afirmație care spune că modelul de 4.7 inci are un ecran de 1080p, iar modelul de 5.5 inci are unul 2K (probabil 1440 x 2560).

Dacă imaginile sunt adevărate vom putea vedea un salt față de rezoluțiile actuale pentru ambele modele. Prin comparație, modelul iPhone 6s de 4,7 inci are în momentul de față un ecran cu o rezoluție de 750 x 1334 pixeli, în timp ce iPhone 6s Plus de 5,5 inci are un ecran cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli.

iPhone 7 screen panel leak weibo-650-80

Ecranele mai clare o sa apara, dar probabil nu acum

Apple a rămas mult în urma rivalilor săi Android când vine vorba de rezoluția ecranelor, așa că, este doar o chestiune de timp până când vom vedea ecrane mult mai clare și mai bune pe iPhone. Am auzit numeroase zvonuri prin care se spunea că Apple plănuiește să treacă la noi ecrane pentru terminalele sale, ecrane OLED de rezoluție mai mare, dar nici un zvon nu spunea că acestea vor fi disponibile pe iPhone 7.

Ținând cont că suntem foarte aproape de lansarea oficială, ne-am fi așteptat să auzim mult mai de mult despre o schimbare a rezoluției pentru următoare generație iPhone, așa că, suntem oarecum sceptici că acest lucru se va întâmpla, în special pe ambele modele odată, dar nici nu putem exclude complet acest zvon.

Dacă acest zvon se dovedește adevărat și Apple reușește să implementeze atât de bine noile ecrane în cât să nu sacrifice prea mult din viața acumulatorului, atunci iPhone 7 și iPhone 7 Plus ar putea fi mult mai mult decât un update. Dar dacă acest lucru nu se întâmplă și zvonul se va dovedi fals, un iPhone 2K în 2017 va fi o schimbare obligatorie pe care Apple va trebui să o facă pentru a putea rămâne pe piață.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.