Apple Lucreaza la un Sistem Avansat pentru un Dispozitiv de Monitorizare a Activitatilor Fizice si Sanatate [zvon]

0
376

Apple Lucreaza la un Sistem Avansat pentru un Dispozitiv de Monitorizare a Activitatilor Fizice si Sanatate [zvon]

Apple a pus accentul încă de la început pe tot ce înseamnă sănătate și fitness, iar faptul că ultimele zvonuri sugerează că Tim Cook împreună cu compania sa lucrează la un nou sistem hardware pentru monitorizarea sănătății nu ar trebui să fie o mare mirare pentru noi. Acest sistem se presupune că ar putea să fie lansat odată cu cea de-a zecea aniversare a iPhone-ului, în 2017.

O serie de îmbunătățiri hardware și software au adus noi abilități atunci când vine vorba să permită utilizatorilor să își monitorizeze activitățile fizice și anumite modificări fiziologice petrecute în propriul lor corp. Sursele sugerează acum că ceea ce va oferi Apple în spațiul său ar putea fi stabilit pentru anul următor.

Având în vedere natura raportului, care și-a făcut drum spre domeniul public prin intermendul unor publicații din China, este extrem de dificil de identificat exact ce ar putea fi acest produs, dar se spune că Apple are deja doi ani de cercetare și dezvoltare în spatele acestui produs, iar tot acest proces a fost atent supravegheat de ochiul lui Jay Blahnik, directorul departamentului Health and Fitness din cadrul companiei Apple.

Este suficient să ne uităm la îmbunătățirile aduse de Apple pe partea de hardware și software și ne putem da seama instat de cât de importantă este partea de health și fitness pentru companie.

Prima generație a Apple Watch-ului este, în esență, un tracker cuprinzător pentru fitness, care înfrumuțesează încheietura mâinii purtătorului și transmite date înapoi către un dispozitiv conectat. Chiar și cele mai noi modele de iPhone vin acum cu procesoare integrate pentru mișcare și detectare a pașilor și a altor activități. Există de asemenea și arhitectură consolidată și un software bine pus la punct, care au dus la dezvoltarea și lansarea mai multor servicii ca ResearchKitCareKitHealthKit și bineînțeles, aplicația Health care acum vine ca parte integrata în sistemul de operare iOS.

CEO-ul Apple Tim Cook, a fost întrebat recent de către site-ul Redmondpie ce crede el că va fi următoare cea mai importantă categorie de produs dezvoltat, iar acesta a declarat că din punctul lui de vedere și ceea ce crede el este că sănătatea va “biggest one of all”.

Având în vedere că se cunosc foarte puține lucruri despre viitorul produs bazat pe sănătate, există o posibilitate foarte reală ca raportul să fie defapt o referință la Apple Watch 2, un produs care se speculează ca va veni cu toată puterea primei sale generații, dar cu adăugarea unor noi și puternici senzori de monitorizare care pot citi și stoca informații adiționale bazate pe sănătate.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: Money.udn

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.