Pokemon GO Face Istorie: 200 de milioane de doari incasari in prima luna de la lansare

0
450

Pokemon GO Face Istorie: 200 de milioane de doari incasari in prima luna de la lansare

Pokemon GO este în continuare cel mai popular joc din lume, în ciuda plângerilor din parea unor fani și a multor discuții și speculații puse pe seama lui. Cu toate acestea, popularitatea acestui joc a ajus să aducă venituri record conform estimărilor celor de la Sensor Tower.

Pe parcursul primei luni de când acesta a fost disponibil pe piață, jocul este estimat că aduce peste 200 de milioane de dolari venituri nete la nivel mondial prin App Store și Google Play. Ca să putem avea o perspectivă a ce înseamnă aceste încasări, cele mai mari venituri din jocurile mobile până în prezent au fost aduse de Candy Crush Soda Saga și Clash Royale. Veniturile aduse de Pokemon GO au fost de șapte ori mai mari decât cele aduse de Candy Crush Soda Saga în prima lună de la lansare  și aproape de două ori mai mare decât cele aduse de Clash Royale.

pokemon-go-first-month-cumulative-worldwide-revenue

Este aproape sigur să spunem că Niantic cu siguranță nu s-a așteptat să facă această sumă de bani din Pokemon GO. Ceea ce sperăm este ca dezvoltatorii să reinvestească suficienți bani pentru a rezolva diferitele probleme din joc (chiar dacă serverele s-au îmbunătățit considerabil în ultima vreme) și să continue să lucreze la cele promise și la potențialul acestui joc. Pentru a citi întreg raportul puteți accesa link-ul de aici.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.