Noul smartwatch Polar M600 – pret, specificatii si data de lansare

0
2184

Produsele și brandul Polar a fost cunoscut cel mai bine pentru lina de curele de piept cu senzori pentru ritmul cardiac și ceasurile pentru alergare, iar acest lucru se simte clar că a fost luat în serios mult mai mult decât alți producători de smartwatch-uri de pe piață.

Polar se pregătește pentru lansarea în această toamnă, a unui nou smartwatch Android Wear Polar M600, care va fi disponibil undeva spre sfărșitul lunii septembrie pentru un preț de 330 dolari sau 300 lire sterline.

M600 este proiectat pentru atleți, iar acest lucru se poate observa chiar din design-ul voluminos pe care îl are, ne putând fi purtat la un eveniment formal. Smartwatch-ul este echipat atât cu sistemul GPS cât și cu Glonass, echivalentul rusesc. Ceasul poate măsura pașii, distanța, viteza și alte activități metrice care sunt desfășurate în timpul alergării sau pedalării. Este rezistent la apă, deci poate fi folosit și pentru înotători, făcând față cu brio multor alte activități acvatice, descurcându-se mult mai bine decât multe alte smartwatch-uri.

polar-m600-08

Polar a făcut ceva un pic diferit cu senzorul optic pentru măsurarea ritmului cardiac. Majoritatea companiilor folosesc unul sau două LED-uri intermitente, care luminează capilarele și măsoară viteza sângelui prin vene. Polar a optat pentru șase LED-uri, care spun ei, ar trebui să ducă la o mai bună acuratețe. Ritmul cardiac este măsurat doar în ritm continuu în timpul antrenamentelor, dar poate fi citit ori de câte ori se dorește.

În ceea ce privește autonomia, Polar a specificat faptul că M600 are o baterie cu o durată de viață de până la 48 de ore conectat la un Android și 24 ore conectat cu un iPhone, ceea ce este un standard pentru majoritatea ceasurilor Android Wear. În același timp, cu senzorul GPS activat pentru a înregistra întreaga activitate, ceasul va funcționa până la 8 ore și 30 de minute.

polar-m600-03

Polar M600, ca și alte ceasuri Android Wear, funcționează atât cu iPhone cât și cu telefoanele Android. Acesta poate afișa notificări și cards-uri Google personalizate pentru informații rapide ca vremea sau traficul.

Polar a adăugat și câteva îmbunătățiri suplimentare. O singură apăsare pe butonul central va deschide aplicația preinstalată pentru antrenamente Polar. Aici se poate înregistra o activitate, se poate începe un interval de antrenament și se pot vizualiza antrenamentele trecute. Ceasul se sincronizează cu aplicația Polar Flow pe Android și iOS pentru a putea vizualiza informații mult mai detaliate ale activităților și antrenamentelor efectuate.

polar-m600-06

Specificatii

  • Sistem de operare Android Wear 2.0
  • Ecran de 1,3-inci, rezoluție de 240 x 240 pixeli, protejat de un ecran Gorilla Glass 3
  • Procesor Dual-core
  • Memorie internă 4GB pentru aplicații și muzică
  • Baterie 500 mAh
  • GPS și Glonass
  • Senzor optic pentru ritmul cardiac
  • Rezistent la apă

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: cnet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.