BMW primeste acrodul sa vanda automobile diesel pe piata din Statele Unite incepand cu 2017

0
365

BMW primeste acrodul sa vanda automobile diesel pe piata din Statele Unite incepand cu 2017

Atunci când EPA (Environmental Protection Agency)a anunțat că va aplica un control suplimentar pentru aprobarea vehiculelor noi după scandalul Volkswagen, s-a presupus că acest lucru va duce la o serie de întârzieri în livrări. După un proces foarte lung și riguros de verificare, BMW a primit însfărșit acordul să vândă, începând cu 2017, automobile diesel pe piața din Statele Unite.

EPA a aprobat motoarele diesel BMW pentru 2017, vinerea trecută, iar acest lucru a fost confirmat de Chris Grundler, care conduce Biroul de Transport și Calitatea Aerului din cadrul EPA, într-un comunicat trimis către Reuters. În momentul de față automobilele diesel BMW reprezintă patru procente din vănzările BMW din Statele Unite.

În timp ce BMW a primi acest acord, Daimler este în continuare în așteptarea deciziei legată de vânzările modelelor diesel Mercedes-Benz în 2017. Modelul C-Class diesel este deja în întârziere, probabil până în 2017, datorită acestui test prin care trebuie să treacă toate automobilele diesel. Motoarele diesel nu reprezintă un foarte mare interes pe piața din Statele Unite, iar vânzările totale sunt similare cu cele ale companiei BMW, adică undeva la patru procente din întreaga piață auto din SUA.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.