Cum Sa Adaugam o Scurtatura pentru orice aplicatie, fisier sau folder in OS X Finder

0
997
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Cum Sa Adaugam o Scurtatura pentru orice aplicatie, fisier sau folder in OS X Finder

Mac OS X are o grămadă de trucuri pe care le putem aplica pentru a ne ușura munca și pentru ca experiența utilizării sistemului de operare Apple să fie cât mai plăcută.

În versiunile mai vechi ale OS X-ului, puteai să tragi foarte simplu de pictograma unei aplicații în toolbar-ul Finder pentru a o adăuga ca favorită. Poți face acest lucru și în El Capitan, doar că acum trebuie să apăsăm și să menținem apăsată tasta Command (CMD ⌘) pentru ca acest lucru să funcționeze.

Dacă utilizați foarte mult o aplicație sau dacă aveți nevoie ca un folder să fie cât mai la îndemână în Finder, toolbar-ul este un loc foarte bun pentru un astfel de scurtătură. Doar găsiți aplicația, fișierul sau folderul care doriți să fie la îndemână, apăsați și mențineți apăsată tasta Command, apoi click pe iconița asociată și drag pe toolbar-ul din Finder. Acum accesul se face imediat.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.