Friday, February 28, 2020
Acasă CICLISM Doua Noi Ciclocomputere de la Garmin, Edge Explore 820 si Edge 820

Doua Noi Ciclocomputere de la Garmin, Edge Explore 820 si Edge 820

0
880

Doua Noi Ciclocomputere de la Garmin, Edge Explore 820 si Edge 820

Dacă vă place să mergeți cu bicicleta și să pedalați pentru a stabili recorduri personale, iar de multe ori faceți acest lucru îmrepună cu 2-3 prieteni, atunci Garmin are soluția pentru voi.

Garmin a lansat două noi ciclocomputere, Edge 820 (stânga) și Edge Explore 820 (dreapta), care vin cu caracteristică de grup, GroupTrack, care arată când au ieșit colegii de grup la plimbare și unde exact se află în fiecare moment. Cele două ciclocomputere au preinstalate date prietenoase cu cicliștii ce se numesc Cycle Map, dispun de un ecran cu touchscreen de 2,3 inci și suport pentru Garmin Varia.

Atât Garmin Edge 820 cât și Edge Explore 820 dispun de un acumulator lithium-ion ce rezită până la 15 ore de folosire cu GPS-ul activat. Poate menține memorate 100 de rute, 200 de puncte de interes, locații sau locuri preferate datorită memoriei interne de 16GB și poate ține până la 200 de ore de istoric al activitățile efectuate fără a fi nevoie de o sincronizare continuă cu PC-ul sau smartphone-ul. Are o grămadă de compatibilități, cu senzori de cadență cu monitor pentru puls și este compatibil și cu segmentele din aplicația Strava.

Amândouă ciclocoputerele sunt disponibile pe piață, iar depinde doar de voi de care aveți nevoie în funcție de activitățile pe care le efectuați. În timp ce modelul de bază Edge Explore 820, costă doar 349 euro, Edge 820 costă 399 euro în varianta simplă sau sub formă de pachet unde include: un monitor premium pentru puls, un senzor de cadență, un senzor de viteză, dispozitivele pentru montarea accesoriilor pe bicicletă și cablul USB, toate la 499 euro.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.