Cum Sa Descarcati si Sa Instalati Pokemon GO pe iOS si pe Android

0
532

Cum Sa Descarcati si Sa Instalati Pokemon GO pe iOS si pe Android

Febra Pokemon GO a cuprins foarte repede întreg globul. Indiferent că deschizi Twitter sau Facebook, cel puțin un mesaj din timeline se referă la acest joc. Toată lumea vorbește doar despre acest joc, nu mai există nimic altceva.

Din păcate jocul nu este disponibil în toată lumea, cel puțin nu oficial. Nintendo și Niantic au luat împreună decizia de a lansa jocul în Statele Unite, Marea Britanie și Australia, iar acum el este disponibil și în Germania, și teoretic, cine nu locuiește într-una din aceste țări nu poate să joace Pokemon GO.

Totuși, există o soluție prin care se poate juca Pokemon GO oriunde în lume, chiar dacă nu aveți domiciliul într-una din aceste țări, iar metoda prin care puteți obține jocul nu este chiar atât de dificilă.

Atât App Store US cât și Google Play Store US oferă jocul Pokemon GO și de aici vă vom arăta cum să îl accesați.

Android

Pokemon-GO-for-Android

Utilizatorii de Android pot întotdeauna să găsească un fișier APK de pe web și să îl instaleze în dispozitiv, chiar dacă nu întotdeauna acestă metodă este cea mai sigură opțiune, în special cu jocuri care sunt atât de populare ca Pokemon GO. Prin această metodă, jocul nu va primi notificări automate pentru actualizările pe care le primește normal prin Play Store, deci nu va putea nici să fie actualizat. Cum puteți să instalați Pokemong GO pe orice dispozitiv cu Android, direct din Play Store? Urmați pașii de mai jos:

Pasul 1: Pe dispozitivul dumneavoastră Android, intrați în setări, apoi în meniul pentru conturi și selectați opțiunea de a adăuga un nou cont de Google.

Pasul 2: Creați o nouă adresă de Gmail și conectați-vă cu ea. Nu contează ce nume sau ce adresă, pentru că nu va fi contul și adresa principală. Va fi utilizată doar ca să puteți avea acces la Google Play Store US.

Pasul 3: Urmați pașii pentru adăugarea contului pe dispozitivul dumneavoastră. Este foarte simplu.

Pasul 4: Accesați wallet.google.com/manage/w/0/#settings pentru același cont. Cel mai bine ar fi ca aceste setări și modificări să le efectuați de pe un computer, pentru că este mult mai simplu. De aici, veți fi îndrumați să selectați țara — alegeți US — alegeți un cod poștal și selectați metoda de plată fără card.

Pasul 5: Pe dispozitivul dumneavoastră, descărcați și instalați o aplicație VPN. Aceasta va fi folosită doar câteva minute, deci găsiți una gratuită. Sunt o grămadă în Play Store. Setați serverul VPN pe un server din US.

Pasul 6: Conectați-vă la un VPN din Statele Unite.

Pasul 7: Deschideți magazinul Play Store de pe dispozitiv, și schimbați contul cu cel ce l-ați creat cu câteva minute înainte.

Pasul 8: Căutați și instalați Pokemon GO.

Pasul 9: Deconectați-vă de la VPN și puteți chiar șterge aplicația pentru că nu mai aveți nevoie de ea. Schimbați contul Google din Play Store cu cel principal.

Jocul este instalat, vă puteți juca și vă puteți pierde următoarea perioadă din viață căutând Pokemoni. Atenție pe unde mergeți, să nu vă accidentați!

iOS

Pokemon-GO-for-iOS

Procesul pentru a descărca Pokemon GO pe iOS este oarecum similar cu cel pe Android. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont de App Store US, bazat pe o adresă și un cod poștal din Statele Unite. Pe iOS nu mai e nevoie să vă conectați la un server VPN, ci doar să aveți un cont de App Store din US, UK sau Germania.

După ce jocul este instalat, vă puteți juca și vă puteți pierde următoarea perioadă din viață căutând Pokemoni. Atenție pe unde mergeți, să nu vă accidentați!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.