Samsung Galaxy Note 7 va fi Anuntat Oficial pe 2 August

0
201

Samsung Galaxy Note 7 va fi Anuntat Oficial pe 2 August

După mai multe zvonuri legate de noul phablet Samsung și despre data în care produsul va fi dezvăluit de producătorul din Koreea, acum acest lucru a devenit oficial, iar noua generație Galaxy Note care se va numi Galaxy Note 7 va fi prezentat în cadrul evenimentului Hammerstein Ballroom din New York, pe data de 2 August.

Compania a făcut publică lansarea oficială atunci când a transmis invitațiile la eveniment pentru presă și media, în cursul zilei de ieri. Pe lângă acest lucru, se pare că evenimentul Samsung va fi transmis live prin internet, direct prin site-ul www.samsung.com.

În timp ce generația anterioară de Note a fost numită Note 5, era de așteptat ca Samsung să lanseze Note 6, dar a sărit la Note 7 pentru a menține astfel numele în concordanță pentru ambele serii, Galaxy Note și Galaxy S.

galaxy-note-7-colors

Caracteristicile noului phablet includ un ecran SAMOLED QHD de 5,7-inci, 6GB RAM, o cameră principală Dual Pixel de 12MP, o cameră frontală de 5MP, stylus, un scanner pentru pentru iris care să deblocheze telefonul, o baterie de capacitate mare, spațiu de stocare de la 64GB până la 256GB, plus suport pentru card microS. Note 7 va fi rezistent la apă și la fel ca seria Galaxy S7 va folosi tehnologia IP68. Galaxy Note 7 va veni în trei variante de culori, Black, Blue și Silver.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: redmondpie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.