MOMENT, aplicatia pentru iPhone care contorizeaza cat timp folositi telefonul si cat timp petreceti in aplicatii si jocuri

0
593

MOMENT, aplicatia pentru iPhone care contorizeaza cat timp folositi telefonul si cat timp petreceti in aplicatii si jocuri

Moment nu este o aplicație nouă, ea a fost lansată în urmă cu câțiva ani, dar una dintre marile probleme ale acestei aplicații a fost faptul că aceasta putea contoriza doar utilizarea generală pentru iPhone.

Acum aplicația Moment a primit o actualizare, și deși afișează în continuare timpul general total petrecut la telefon, aplicația poate arăta acum și care aplicații sunt folosite pe dispozitiv cel mai mult. iOS nu vă perimte în mod normal să faceți acest lucru, dar Moment este suficient de inteligentă în cât să contorizeze aceste lucruri, atât de pe iPhone-ul vostru cât și pe celelalte dispozitive iOS care sunt folosite de membrii familiei.

Moment oferă o imagine de ansamblu a fiecărui dispozitiv din casă care este asociat contului dumneavoastră, putând astfel să vedeți cât timp au petrecut copii pe tabletă, ce jocuri sau aplicații folosesc cel mai frecvent, fără ca Moment să îi deranjeze în vreun fel, decât dacă stabiliți dumneavoastră un timp maxim de folosire care după ce a fost epuizat va transmite sunete și notificări enervante către cei ce folosesc dispozitivul. Pentru acest lucru însă, trebuie să plătiți un abonament care pleacă de la 5 dolari pe lună.

Aplicația Moment este gratuită, dar are încorporat IPA (in-app purchase), atât pentru abonamentul Family menționat mai sus cât și pentru caracteristicile Pro pe care le puteți obține pentru 4,99 euro. Pachetul Pro include câteva caracteristici interesante, ca posibilitatea setării unui timp pentru fiecare zi alocat folosirii telefonului dumneavoastră, aplicația anunțându-vă că ar fi bine să îl mai lăsați deoparte, deoarece nu ați socializat suficient și că ați folosit telefonul mult prea mult, plus multe alte setări și statistici oferite. Dezvoltatorii aplicației susțin că cei care au cumpărat versiunea Pro a aplicației Moment au scăzut timpul în care folosesc telefonul, în medie cu 26 de minute în fiecare zi.

Majoritatea dintre noi nu vom folosi probabil aceste caracteristici suplimentare, iar ce oferă versiunea gratuită va fi mai mult decât suficient pentru o vedere de ansamblu a cât timp petrecem, zi de zi în fiecare aplicație sau joc în parte.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.