Doua Smartwatch-uri de la Google, abosolut banale!

0
250

Doua Smartwatch-uri de la Google, abosolut banale!

Google plănuiește să lanseze două smartwatch-uri în această toamnă, pentru a concura direct cu gigantul Apple și cu al său Apple Watch.

Google vrea să își creeze propriile dispozitive mobile, smartphone și smartwatch pentru a trece la același nivel cu Apple, nu doar oferind sistemul de operare Android pentru producătorii finali de dispozitive mobile.

S-a discutat încă de la începutul anului despre un posibil ceas deștept Google, care va rula pe noua tehnologie Assistant. Așadar, darcă aceste poze sunt reale, cred că Apple nu are de ce să își facă griji în privința acestor smartwatch-uri. De ce spun acest lucru? Pentru că aceste ceasuri par a fi ceva foarte banal.

Imaginea ce poate fi văzută mai sus reflectă cele două modele de smartwatch google, iar imaginea nu este o interpretare bazată pe anumite informații scăpate pe internet, ci este o recreare a unei imagini din interiorul companiei Google, conform spuselor celor de la Android Police, care susțin că țin secret sursa acestei fotografii pentru a o proteja.

Cel mai mare model (Angelfish) dintre cele două, va dispune de mai multe caracteristici, ca un zensor pentru puls, GPS și date prin tehnologia LTE. Amândouă vor beneficia de o multitudine de fețe de ceas customizabile datorită Android Wear 2.0.

Cele două dispozitive au primit nume de cod “Angelfish” și “Swordfish.” Amândouă vor folosi tehnologia Google Assistant AI atunci când vor fi lansate, undeva spre sfărșitul anului.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: androidpolice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.