Cea Mai Clara Imagine cu iPhone 7 Confirma Modificarile de Design

0
450

Cea Mai Clara Imagine cu iPhone 7 Confirma Modificarile de Design

Una dintre cele mai clare imagini cu cel ce se presupune ca s-ar numi iPhone 7 a fost postat pe un site din Franța, Nowhereelse.fr

În timp ce poza nu ne spune ceva ce nu am știut până în acest moment, confirmă totuși unele detalii de design pe care le-am văzut în imaginile anterioare postate pe internet.

Spatele telefonului seamnă perfect cu spatele desenat și interpreat de către Martin Hajek, arătând foarte bine cu design-ul lui iPhone 6s, cu benzile antenelor repoziționate și cu un senzor pentru cameră mult mai mare și mai pronunțat.

Ceea ce nu putem vedea în această fotografie este situația conectorului pentru căști și dacă întradevăr acesta se află sau nu pe următorul iPhone. Se presupune că Apple ar renunța la el în vederea unui difuzor secundar care să îl înlocuiască, iar conectorul Lightning devenind astfel o mufă all-in-one, audio, încărcare și pentru conectarea altor accesorii.

iPhone-7

De asemenea, nu putem să ne dăm seama din fotografie dacă Apple a schimbat butonul Home cu unul touch-sensitive, pentru ca dispozitivul să devină rezistent la apă și alte lichide, sau dacă întradevăr acest plus va fi abia anul viitor, cu ocazia celei de-a 10-a aniversare iPhone, atunci când se așteaptă un iPhone din sticlă cu un display OLED.

Conform unui nou raport apărut ieri și publicat de către Piper Jaffray, analist la Gene Munster, bazat pe un pe un sondaj în care au fost implicați 400 de posesori de iPhone, reiese că 15% dintre utilizatori așteaptă să își schimbe dispozitivul în această toamnă, în timp ce 29% dintre ei au declarat că l-au luat în considerare.

Conform sondajului, 67% dintre utilizatorii de iPhone din Statele Unite folosesc în acest moment un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus, iar unii chiar unul mai vechi, plasându-se în ciclul normal prin care rețeaua mobilă poate să le ofere un upgrade pentru viitorul iPhone 7. În același timp, 32% dintre utilizatorii participanți la sondaj spun că dețin un iPhone 5S sau unul chiar mai vechi, însemnând că incompatibilitățile apărute cu noul sistem de operare ce va fi lansat ar putea aduce unele probleme de funcționare pentru ei.

iPhone  7 și iPhone 7 Plus se așteaptă să fie anunțat de către Apple în prima parte din luna Septembrie. În plus față de caracteristicile menționate mai sus, smartphone-urile se așteaptă să fie mult mai subțiri, să aibă un procesor mai rapid Apple A10, să dispuna de minim 32GB spațiu de stocare, să reziste la apă și să aibă viteze mult mai mari pentru LTE și Wi-Fi. Totodată, pentru modelul de 5,5 inci se așteaptă o cameră cu două lentile și 3GB RAM.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: macrumors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.