Cum Sa Imperechezi Un Apple Watch Cu Un iPhone

0
822

Cum Sa Imperechezi Un Apple Watch Cu Un iPhone

Prima împerechere a unui Apple Watch cu un iPhone este foarte simplă. Este aproape la fel de simplă ca și conectarea oricărui alt dispozitiv Bluetooth cu un iPhone.

Dacă însă ceasul Apple Watch a mai fost conectat înainte cu un alt iPhone și acum doriți să îl conectați cu un alt iPhone, ca de exemplu, v-ați schimbat iPhone-ul cu unul nou și doriți ca ceasul să fie conectat acum cu acesta, prima și prima dată va trebui să faceți un backup ceasului și pe urmă să îl desperecheați de iPhone-ul vechi.

Pentru acest lucru, deschideți aplicația Watch de pe iPhone. Apăsați pe tabul My Watch ce se află în partea de jos a ecranului și apoi selectați Apple Watch. Apăsați pe Unpair Apple Watch și apoi confirmați acțiunea. Atunci când desperecheați ceasul, datele vor fi salvate automat în iPhone-ul vostru.

Watch-app-iphone-screenshot

Apoi, creați un backup în iCloud a vechiul iPhone după care transferați acest conținut salvat pe noul iPhone. Puteți să folosiți și iTunes backup, dar înainte de acest lucru, asigurați-vă că datele din aplicația Health și Activity sunt salvate și transferate în iTunes.

Acum, prima dată conectați și împerecheați ceasul vostru Apple Watch cu noul iPhone. Pentru a face acest lucru, deschideți aplicația Watch de pe noul iPhone și urmați instrucțiunile. Dacă Bluetooth-ul nu este pornit, porniți-l. Apoi când veți fi întrebați despre restaurarea conținutului din backup, asigurați-vă că selectați cel mai recent conținut salvat pentru a-l tranfera înapoi pe Apple Watch. Asta este tot, aveți din nou ceasul Apple Watch cu noul iPhone și cu tot conținutul și datele inițiale!

Acest tutorial se aplică doar dacă doriți ca datele de pe Apple Watch să fie salvate, dacă acest lucru nu vă interesează, împerecherea se face simplu, ca pentru prima dată!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.