Cum Arata Aplicatia “Remote” pentru Apple TV

0
253

Cum Arata Aplicatia “Remote” pentru Apple TV

La conferița WWDC din luna iunie, Apple a dezvăluit noua aplicație “Remote” pentru dipozitivele ce rulează iOS, aplicație ce a fost complet revizuită pentru a face mult mai ușoară folosirea ei pentru controlarea genereației a patra a Apple TV de pe un iPhone.

În următorul video realizat de către MacRumors, vom putea să aruncăm o privire la ce înseamnă aplicația Remote pentru iPhone.

Noua aplicație Remote, care conectează un Apple TV cu un iPhone via Bluetooth, mimează exact aceeași schemă ca și Siri Remote, oferind o experiență de navigare realizată în funcție de diferitele moduri de introducere.

Atunci când un conținut, ca filmele sau muzica, este redat prin Apple TV, aplicația Remote include o vizualizare completă “Now Playing” în scopul unui control mai bun, alături de un buton dedicat de Meniu și un buton dedicat pentru Siri. La fel ca și telecomanda fizică a lui Apple TV, și navigarea prin aplicația Remote de pe iOS se face prin gesturi tactile.

Introducerea unui text, cum ar fi username-ul și parola, este acum mult mai ușoară prin aplicația Remote pentru iOS, din cauza faptului că de fiecare dată când se solicită introducerea unui text, tastatura virtuală apare imediat pe ecran. De asemenea, aplicația suportă comenzi vocale complete și dictare pentru Siri. Deoarece include același gyroscop și accelerometru ca și cel din Siri Remote, iPhone-ul poate fi folosit și ca un controller pentru jocurile de pe Apple TV.

Aplicația Apple TV Remote este în momentul de față disponibilă doar pentru developeri și poate fi descărcată doar prin site-ul web dedicat Developerilor Apple. Încă nu se știe când va fi lansată oficial această aplicație Apple TV Remote, dar noi presupunem ca aceasta va fi în toamnă, atunci când tvOS 10 va și lansat și el.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.