Google intra in lupta directa cu Apple si iPhone dupa anuntul facut in vederea lansarii propriului smartphone

0
257

Google intra in lupta directa cu Apple si iPhone dupa anuntul facut in vederea lansarii propriului smartphone

Google a relatat că plănuiește să lanseze în acest an propriul lor smartphone, într-o mișcare care ar poziționa astfel compania direct lângă Apple și iPhone.

Citând sursa, The Telegraph, aceasta relatează că Google este “în discuție cu operatorii mobili în vederea lansării unui telefon sub brandul Google, lucru care va extinte astfel compania și către partea hardware.”

Google este implicată de mult timp în acest domeniu, smartphone-urile, dar, bineînțeles, datorită sitemului de operare Android. Conform site-ului CNET, în momentul de față sistemul de operare Android stă la baza a peste 80 la sută din smartphone-urile existente pe întreg globul, iar unii dintre cei mai mari parteneri Google sunt LG și Samsung.

În plus, este relatat faptul că Google va continua să muncească alături de alte companii pentru smrtphone-urile deja cunoscute sub brandul Nexus. Noul telefon va fi primul telefon sub brandul Google, așadar, fără nici o colaborare cu una dintre companiile de telefoane care folosesc sistemul de operare Android, ca LG, HTC sau Huawei, de exemplu.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.