Chris Evans renunta la Top Gear dupa cel mai scazut rating din istoria emisiunii

0
297
LONDON, ENGLAND - JUNE 06: (EXCLUSIVE COVERAGE) Top Gear presenter Chris Evans seen sipping wine whilst lying against a wall on JUNE 06, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Ray Crowder/GC Images)

Chris Evans renunta la Top Gear dupa cel mai scazut rating din istoria emisiunii

Doar un sezon pentru emisiunea Top Gear în noua formulă și Chris Evans anunță deja că se retrage. Acesta a trimis un tweet prin care spunea: “Stepping down from Top Gear. Gave it my best shot but sometimes that’s not enough. The rest of the team are beyond brilliant, I wish them all the best.”

Într-o declarație oficială, Evans a spus: “Simt că cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru a salva emisiunea, este să stau deoparte. Voi rămâne un mare fan al acestui show, întotdeauna am fost și întotdeauna voi fi. Voi continua să mă concentrez pe emisiunea mea radio și pe evenimentele conexe pe care aceasta le cuprinde”

Plecarea lui Evans a venit imediat după episodul final al sezonului curent din Top Gear, difuzat în exclusivitate pe BBC2 duminica și care a adunat doar 1,9 milionane de telespectatori. Cu toate că această cifră nu include și vizualizările de pe iPlayer sau pe cele din exteriorul UK, marchează în continuare cel mai scăzut rating pentru versiunea modernă a emisiunii.

Cel mai recent sezon al emisiunii Top Gear — a suferit o restructurarea dramatică, prin care Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May au părăsit emisiunea în urma unui scandal în care au fost implicați Clarkson și un producător — a dus la scăderea numărului de telespectatori încă de la primul episod. Numeroși executivi au părăsit emisiunea de atunci și numeroase rapoarte au fost făcute datorită tensiunilor dintre Evans și Matt LeBlanc, co-prezentatorul emisiunii difuzate în America.

Evans a primit o grămadă de critici din partea presei de scandal, cu afirmații cum că el ar brutaliza alți membri din staff-ul emisiunii. Un raport venit din partea The Sun în luna aprilie a acestui an, spune că Evans a fost văzut “cum striga atât de răutăcios în cât producătorul a fost redus până la lacrimi, iar un inginer a trebuit să îi spună acestuia să se oprească.” Și mai recent, în luna mai, The Sun a mai raportat niște acuzații de hărțuirea sexuală la adresa lui Evans, dar acesta a negat toate acuzațiile aduse.

Evans a mai fost criticat și de simplul fapt că nu este suficient de plăcut pentru a fi protagonistul acestei emisiuni. Într-un interviu realizat de Perry McCarthy postului BBC, Stig, din emisiunea originală Top Gear a declarat că: “Chris este un presentator radio extrem de popular și un prezentator TV foarte bun, doar că nu este făcut pentru această emisiune și nu este pe placul telespectatorilor acestui show de televiziune… “

În timp ce emisiunea Top Gear nu stă deloc bine în rating, nu toată lumea din spectacol a suferit. În principal, Chros Harris și Rory Reid au fost foarte apreciați pentru segmentele lor din această emisiune, unde Extra Gear, partea lor online, fiind foarte populară pe BBC iPlayer. LeBlanc a avut și el o evoluție bună, iar BBC a înțeles acest lucru și negociază cu actorul pentru cel de-al doilea sezon.

Între timp, Clarkson, Hammond și May se pregătesc să lanseze un nou show de televiziune cu mașini — numit The Grand Tour — va putea fi văzut în exclusivitate pe Amazon începând din această toamnă.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

via: arstechnica

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.