Homescreen.me: Incarca si Distribuie ecranul Home al iPhone-ului tau

0
413

Homescreen.me: Incarca si Distribuie ecranul Home al iPhone-ului tau

Cât de diferit își aranjează oamenii ecranul iPhone-ului este o curiozitate naturală pentru cei mai mulți dintre noi, cei interesați de tehnologie.

iPhone-ul a devenit parte integrantă a vieții noastre și văzând aplicațiile pe care diferiți oameni le au pe ecranul lor Home, oferă o bună cunoaștere asupra modului în care lucrează și își trăiesc viața. Deasemena ne oferă șansa de a descoperi noi aplicații, de a descoperi un fundal nou sau să regândim aspectul și structura organizării aplicațiilor pe propriul ecran.

Dacă sunteți curioși de ecranele altora, atunci relansarea site-ului Homescreen.me te-ar putea interesa. Oricine poate încărca și împărtăși ecranul iPhone-ului său și fața ceasului său Apple Watch. Echipa din spatele site-ului Homescreen.me împărtășește de asemenea ecranele diferiților useri, oferindu-ne posibilitatea de a ne inspira și de a descoperi aplicații noi.

O particularitate mai aparte a site-ului Homescreen.me este că în setările profilului puteți alege iPhone-ul (atât modelul cât și culoarea) și ceasul Apple Watch (modelul) pe care îl dețineți. Această setare are impact asupra capturilor de ecran pe care le încărcați pentru că vor fi suprapuse pe dispozitivul corect. Atunci când încărcați capturile de ecran vi se oferă posibilitatea de a lăsa o descriere acestora și veți putea specifica și sursa wallpaper-ului folosit.

Caracteristici Viitoate si Sugestii

Interactiunea Following/Follower

Am aflat că echipa Homescreen.me lucrează la posibilitatea prin care utilizatorii să se poată urmări reciproc, iar acest lucru speră să fie o caracteristică standard cel mai târziu în această vară. O pagină “Explore” este de asemenea în lucru și ar trebui să fie gata mai repede, dând utilizatorilor posibilitatea să navigheze printre ecranele încărcate recent.

Istoricul Ecranelor Home

În prezent puteți vedea doar cele mai recente ecrane încărcate de orice utilizator, dar după cum am înțeles, au plănuit să putem vedea și ecranele încărcate anterior. Totodată, ecranele care nu pot fi văzute în acest moment vor putea fi văzute în momentul în care această caracteristică este implementată pe pagina principală, toate capturile de ecran rămânând salvate într-o bază de date a site-ului Homescreen.me

Newsletter Saptamanal

Poate că nu ne vom aminti mereu să vizităm site-ul Homescreen.me, așa că ar fi drăguț să primim un newsletter săptămânal care să scoată în evidență unele ecrane din săptămâna trecută. Și această caracteristică este în lucru și în plus o să cuprindă câteva aplicații recomandate tot prin ecranele Home.

Ecranul Home al iPad-ului

Suportul pentru ceasul Apple Watch este o mișcare reușită, dar de asemenea am dori să vedem și capturi de ecrane de pe iPad-uri. Odată cu apariția iPad-ului Pro, iPad-ul a devenit o “jucărie” puternică pentru mulți utilizatori, iar din această cauză ar fi interesat să vede felul în care oamenii își organizează ecranul pentru a-și ușura productivitatea. Din fericire, echipa Homescreen.me spune că suportul iPad, este o chestiune prioritară și că va fi un obiectiv cheie după ce acele caracteristici cu urmăritorii vor fi implementate.

Aplicatia Disparuta

În acest moment, probabil că vă întrebați de ce Homescreen.me este un site și nu o aplicație de sine stătătoare. Din păcate, a fost cândva o aplicație, dar Apple a refuzat apariția ei în App Store, acesta este și motivul prin care site-ul este în acest moment într-o fază de bază. Echipa a trebuit să schimbe dezvoltrea de la aplicație la web, lucru ce ia timp și ceea ce înseamnă că site-ul are încă unele caracteristici cheie lipsă (descrise mai sus), urmând să fie puse în aplicare în cel mai scurt timp posibil.

Dacă vă întrebați care a fost motivul respingerii de către Apple, acesta este:

Directorii Apple ne-au explicat că nu putem prezenta ca rampă de lansare un ecran Home în interiorul aplicației — afirmând că lansarea a fost un IP Apple și era contrar politicilor brandului Apple.

Apple a oferit un avertisment, dar dacă judecăm corect, motivul respingeri este oarecum bizar. Explicațiile și întreagă poveste dintre cele două companii poate fi găsită pe blogul site-ului Homescreen.me.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.