Cum Sa Previi Actualizarile si Descarcarile Automate Pentru Aplicatii, Muzica si Carti in iOS

0
465
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Cum Sa Previi Actualizarile si Descarcarile Automate Pentru Aplicatii, Muzica si Carti in iOS

Dezvoltatorii de aplicații aduc în mod constant actualizări și upgrade-uri aplicațiilor lansate de ei prin intermediul App Store. Aceste actualizări aduc de obicei îmbunătățiri, repară diferite mici probleme (bug-uri), sau se pot schimba în mod radical, după caz. Pentru ca acest proces să fie ușor pentru utilizatori, iPhone-ul este setat să actualizeze automat toate aplicațiile care aduc noutăți și să descarce aceste actualizări atunci când iPhone-ul este conectat la o rețea Wi-Fi.

Mai mult de atât, dacă pe același cont Apple ID aveți conectate mai multe dispozitive iOS, aplicațiile, cărțile sau muzica cumpărată pe un dispozitiv se vor descărca automat pe celălalt sau pe celelalte dispozitive. Dacă nu doriți ca aceste actualizări să se facă automat, sau dacă nu doriți ca aplicațiile descărcate pe un dispozitiv să se descarce automat și pe celelalte și toate operațiunile să elefctuați manual, atunci, în cele ce urmează vă arat cum să opriți aceste lucruri.

Deschideți aplicația Settings. Derulați și accesați iTunes & App Stores.

iphone-settings-iTunes & App Sore-screenshot

Sub Automatic Downloads puteți observa Music, Apps, Books și Updates. Pentru a preveni actualizările automate, doar comutați butonul Updates în modul off. Pentru a preveni descărcarea aplicațiilor, muzicii și cărților pe alte dispozitive după cumpărarea lor, comutați butoanele aferente lor în modul off.

iphone-settings-iTunes & App Sore-screenshot-01

Dacă doriți ca toate cumpărăturile și toate actualizările primte aplicațiilor instalate să se sincronizeze automat și să se descarce automat, puteți folosi aceste lucruri și prin conexiunea de internet și traficul inclus de la rețeaua mobilă la care sunteți abonați. Pentru a face acest lucru, porniți Use Cellular Data.

Din punctul meu de vedere, actualizările automate și descărcările aplicațiilor, muzicii și a cărților pe celelalte dispozitive automat, duc la lipsa controlului consumului de energie și la descărcarea acumulatorului mult mai rapid. Recomandarea mea este să le comutați toate pe off și să decideți voi, manual, când și cum aceste lucruri să fie efectuate. Trebuie să țineți cont și de faptul că descărcările automate sunt oprite automat atunci când iPhone-ul vostru este în modul Low Power Mode.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.