Sunday, September 22, 2019
Acasă APPS Fitbit introduce o noua unealta pentru a obtine un somn cat mai...

Fitbit introduce o noua unealta pentru a obtine un somn cat mai bun

0
454

Fitbit introduce o noua unealta pentru a obtine un somn cat mai bun

Dacă ați cumpărat o brățară fitness cu gândul să vă îmbunătățiți activitățile voastre fizice dar ați ajuns să fiți mai mult interesați de somnul vostru, probabil că ați vrea să știți că ultima versiune a aplicației oficiale Fitbit aduce o grămadă de îmbunătățiri acestei funcții.

Noua aplicație aduce un program de somn mult mai complex ce are ca scop o ghidare cât mai bună spre un somn mult mai bun și mai consistent.

Dacă folosiți deja aplicația Fitbit și nu ați actualizat-o, este bine să o faceți pentru că acum puteți să vă stabiliți obiective speciale bazate pe datele furnizate de dispozitivul vorstru, date ce au fost înregistrate din nopțile anterioare. Vă puteți personaliza obiective speciale înainte de culcare și ținte pentru trezire prin setarea unor remindere pentru a fi siguri că rămâneți în obiectivul stabilit.

Aceste îmbunătățiri sunt doar începutul atunci când vine vorba de uneltele speciale pe care Fitbit plănuiește să le adauge în aplicația lor, toate aceste funcții și caracteristici noi sunt realizate în colaborare cu doctori de la Universitatea din Arizona, Universitatea Stanford și Universitatea Johns Hopkins. Un grup de experți ai somnului din aceste instituții lucrează împreună pentru a realiza un nou set de funcții și caracteristici astfel în cât să putem dormi puțin mai bine și mai eficient dacă alegem să folosim Fitbit.

Dacă doriți să vedeți dacă vă puteți schimba obiceiurile când vine vorba de somn, puteți încerca noile verisiuni ale aplicațiilor Fitbit.

Free –  App Store Free – Google Play

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.