Au Inceput Reducerile la Jocurile din Steam – Steam Summer Sales

0
234

Au Inceput Reducerile la Jocurile din Steam – Steam Summer Sales

Vânzările anuale de vară pentru jocurile din Steam au început. O grămadă de reduceri și promoții la jocuri sunt acum disponibile prin magazinul Steam.

Dacă nu sunteți familiarizați cu promoțiile verii oferite prin Steam, acestea de regulă încep în fiecare vară pe la sfârșitul lunii Iunie și de obicei sunt oferite discounturi semnificative multor titluri bune care au fost lansate în cea de-a doua jumătate a anului, dar și multe alte titluri mai vechi sau chiar francize întregi de jocuri.

Chiar și cele mai populare jocuri beneficiază uneori de reduceri uriașe de 75% sau chiar 90%. Bineînțeles că aceste titluri și reducerile mari oferite sunt o tentație foarte mare pentru toți pasionații jocurilor video, dar trebuie să știți că ceva s-a schimbat în acest an în categoriile de vânzări.

steam-summer-sales-2016

Categorii de Vanzari in Steam

Vânzările din Steam erau cunoscute de obicei ca: reduceri generale, reduceri zilnice, reduceri fulgerătoare și reduceri bazate pe alegerile comunității. Acum acest lucru s-a schimbat, iar fiecare vânzare Steam are două mari tipuri/categorii de reduceri care se desfășoară în același timp:

  • Reducerile generale, care sunt oferite tuturor jocurilor ce nu au fost lansate în ultimele șase luni. Aceste reduceri sunt de obicei între 25% și până la 75%.
  • “Highlighted Deals,” unde diferite jocuri care sunt la reducere în cursul săptămânii sunt afișate pe prima pagină a magazinului. Aceste reduceri sunt de obicei puțin mai consistente, dar rămân totuși în pragul de 50-75%. Aceste reduceri sunt cele pe care ar trebui să le ochiți pentru că sunt fără doar și poate cele mai bune alegeri în ceea ce privește prețul raportat la titlu.

Ceea ce trebuie să mai luați în considerare, sunt pachetele de jocuri, sau bundle-urile cum sunt denumite general, unde, dacă luați un pachet întreg prețul pe bucată ajunge să fie foarte mic, chiar și la 90% față de prețul inițial. Aceste pachete sunt de obicei francize de jocuri, de exemplu Assassin’s Creed Franchise sau Call of Duty Franchise, dar și alte tipuri de bundle-uri cum ar fi BioShock 2 Triple Pack, Resident Evil 5 Gold Edition sau Resident Evil 4/5/6 Pack.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.