Dropbox pentru iPhone poate acum scana documente

0
228

Dropbox pentru iPhone poate acum scana documente

Aplicația Dropbox pentru iPhone primește astăzi un mare update care adaugă un scanner pentru documente alături de abilitatea de a crea documente Microsoft Office direct din aplicație.

Scanner-ul pentru documente funcționează exact așa cum v-ați aștepta. Puteți scana acum documente, facturi, chitanțe, schițe sau orice altceva, iar aceste scanări se vor încărca automat în contul vostru Dropbox sub formă de fișiere PDF. Utilizatorii Dropbox Business pot să caute în interiorul acestor scanări utilizând OCR.

Dacă sunteți un utilizator Dropbox și folosiți des scanările de documente, puteți renunța la alte aplicații pentru scanare. Dincolo de noul scanner introdus în Dropbox, acum puteți crea documente Microsoft Office direct din aplicația Dropbox.

Aplicația pentru desktop primește și ea mici îmbunătățiri. Aveți posibilitatea să examinați acum versiuni de fișier anterioare înainte de a le restabili și astfel veți obține un pic mai mult control asupra fișierelor de partajare.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.