Vrei Sa Calatoresti Prin Europa? Organizeaza-ti Calatoria cu RoutePerfect

0
367
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Vrei Sa Calatoresti Prin Europa? Organizeaza-ti Calatoria cu RoutePerfect

Trăim pe un continent foarte frumos, încărcat de istorie și cu peisaje vaste și locuri absolut minunate. În era internetului, căutăm destinații noi, locuri pe care vrem să le străbatem cu mașina sau alte mijloace, alături de familie sau prieteni și ne interesăm despre fiecare drum, traseu, cazare, costuri, ș.a.m.d

Exită acum un website care vine în ajutorul nostru, website care are o grămadă de informații, locuri, obiective turistice, trasee și multe altele, toate concentrate la un loc. Poți să selectezi locația din care dorești să pleci și cea în care dorești să îți petreci vacanța, iar RoutePerfect îți organizează traseul în funcție de aceste criterii și de ce buget dorești să cheltuiești. Poți lăsa ca RoutePerfect să îți stabilească el traseul sau îl poți tu aranja manual iar el îți recomandă cele mai bune și mai avantajoase locuri pentru cazare, mancare și ce poți vizita pe traseul stabilit. Fiecare oraș cheie prin care trece drumul spre destinație este prezentat frumos atât prin poze cât și prin descrierea orașului. Puteți alege ce vă interesează să faceți în această vacanță, să stați liniștiți și să vă bucurați împreună cu familia sau să petreceți cu prietenii în cluburi de noapte și alte distracții.

RoutePerfect are o grămadă de opțiuni specifice pe bază cărora vă puteți organiza călătoria:

  • Calatorie dus-întors sau cu destinatie finala: Puteți stabili aceași locație ca plecare/sosire sau puteți alege locații diferite din care plecați și în care să ajungeți.
  • Durata calatoriei: Puteți stabili pe câte zile să fie călătorie, inclusiv cu o dată de începere dacă o știți sigur. În funcție de interesele voastre adăugate, RoutePerfect vă va recomanda câte nopți de cazare aveți nevoie într-o locație pentru a vă maximiza timpul pentru lucrurile pe care doriți să le faceți.
  • Transportul la sol: Puteți stabili dacă vreți să vă deplasați cu mașina personală, cu una închiriată sau dacă preferați transportul în comun.
  • Tipul calatoriei: Puteți stabili dacă este o vacanță de famile, una romantică sau una în care mergeți singuri în scop business de exemplu. Toate aceste informații ajută ca RoutePerfect să vă organizeze călătoria cât mai precis.
  • Interesele personale: Folosiți toți indicatorii de pe margine pentru a vă stabili interestele, selectând locuri istorice, mâncare bună sau orășele mici. RoutePerfect va folosi toți acești factori pentru stabili care sunt cele mai bune locuri pentru popas și pentru a maximiza cât mai bine timpul în funcție de lucrurile ce vă interesează cu adevărat.

Odată stabilite toate aceste lucruri, RoutePerfect generează ruta, cât timp petreceți între fiecare oprire, de câte nopți aveți nevoie în fiecare punct și multe alte detalii și review-uri de pe TripAdvisor.

În plus, RoutePerfect, fiind legat cu toate destinațiile îți poate oferi și un discount semnificativ dacă rezervările la hotelurile și pensiunile conectate sunt făcute direct din website.

RoutePerfect

 Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.