Misfit adauga noi caracteristici si functii pentru monitorizarea inotului pentru Shine 2 si Ray, dar exista un mic secret

0
418

Misfit adauga noi caracteristici si functii pentru monitorizarea inotului pentru Shine 2 si Ray, dar exista un mic secret

Brățările de fintness Misfit Shine 2 și Misfit Ray sunt doar două brățări rezistente la apă din multitudinea de brățări de monitorizare disponibile pe piață. În ciuda faptului că poți face duș cu ele sau că poți înota, ambelor brățări le lipsesc funcțiile utile de monitorizare a înotului, și mai ciudat este faptul că Misfit a făcut parteneriat cu Speedo anul trecut pentru a realiza o versiune Shine specifică pentru înot.

Totuși, aceste schimbări par a veni în luna următoare (Iulie), când Misfit și Speedo crează un nou parteneriat și îmăreună lanseză Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition. În esență este aceași brățară fitness Shine 2 ce a fost lansată la începutul anului curent, doar că vine cu noi caracteristici și funcții pentru monitorizarea înotului.

În plus față de măsurarea pașilor și somnului, noul model poate monitoriza și activitățile din bazin și are capacitatea de a număra exact câte ture ați parcurs în înot. De asemenea, include și un nou tip de cronometru special realizat pentru înot, care va vibra pentru a vă alerta când antrenamentul s-a încheiat.

Ce este și mai grozav însă, este anunțul făcut de Misfit în legătură cu actualizarea de software pentru actualele brățări fitness Shine 2 și Ray, ambele beneficiind după această actualizare de aceleași caracteristici și funcții ca și Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition. Începând cu luna iulie, compania va adăuga monităroizarea înotului, numărarea turelor bazinului și cronometrul specific și pe cele două brățări existente. Este practic același tehnologie software dezvoltată împreună cu Speedo care se va găsi și pe Swimmer’s Edition, dar asta nu este tot. Pentru a beneficia de această actualizare, trebuie să luați în calcul că aceasta nu va fi gratuită, ci că va fi oferită IAP (in-app purchase) contra unei sume de 10 dolari.

Atât Shine 2 cât și Ray se vând pentru suma de 100 de dolari. Pare puțin cam necinstit să trebuiască să plătești cei 10 dolari pentru a beneficia de noul software. Chiar și așa, suma de 110 dolari tot va fi mai mică decât cea pentru Shine 2 Swimmer’s Edition care va avea un preț de 120 de dolari. Care ar fi totuși motivul celor 10 dolari în plus? Shine 2 Swimmer’s Edition va veni în pachet cu o curea suplimentară.

Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, care este menționată în online și ca Speedo Shine 2, este disponibilă pentru precomandă și are ca termen de livrare undeva la trei săptămâni. Între timp, software-ul opțional pentru utilizatorii brățărilor de fitness Shine 2 și Ray va fi disponibil începând din Iulie.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.