Cum Sa Iti Gasesti iPhone-ul cu Tile

0
472

Cum Sa Iti Gasesti iPhone-ul cu Tile

Sigur ai pierdut cel puțin o dată iPhone-ul în casă sau în mașină. Primul lucru care îl poți face este să suni de pe un alt telefon pentru a-l găsi. Dar ce te faci dacă acesta este pe silențios și mai este așa de bine ascuns în cât nu îl auzi nici sunând nici vibrând. Există o soluție și vine din partea unui mic gadget care se numește Tile.

Tile este un mic breloc care se poate atașa la chei, se poate monta pe perete, se poate pune la gâtul cățelului sau oriunde îți trece prin cap. Cu Tile poți să apeși simplu pe E-ul de pe acest mic gadget și gasești telefonul pierdut. Poți să îți găsești cheile foarte ușor atunci când nu ști unde le-ai pus cu ajutorul aplicației gratuite ce o poți instala pe orice iPhone. Una peste alta, este un dispozitiv, mic și util. Tile este realizat din plastic și este sub formă de pătrat, iar acest dispozitiv permite urmărirea oricărui obiect prin atașarea lui acelui obiect. Poți împerechea iPhone-ul via Bluetooth, iar apoi îi spui că atașezi Tile la cheile mașinii sau a casei, poți să atașezi Tile zgardei cățelului sau pisicii, iar a poi poți găsi ce ai pierdut cu ajutorul iPhone-ului. Poți să îl găsești ori prin semnalul transimis iPhone-ului ori prin transmiterea sunetelor de la telefon la Tile.

Tile poate fi cumpărat pentru 25 de dolari bucata, fără transport inclus, sau poate fi cumpărat sub formă de pachet, 4 bucăți pentru 70 de dolari, 8 bucăți pentru 130 de dolari, sau 12 bucăți pentru 180 de dolari. Toate aceste pachete nu includ și transportul. Pot fi cumpărate direct de pe Tile, iar transportul pentru România costa 12 dolari, cu un termen de livrare între 1 și 5 zile lucrătoare.

Cumpara Tile – 25$ (livrare 1-5 zile lucratoare)

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.