iOS 10 marcheaza pe harta locul in care ai parcat masina

0
444

iOS 10 marcheaza pe harta locul in care ai parcat masina

Așa cum spuneam, iOS 10 aduce foarte multe shimbări, noutăți și lucruri interesante pentru utilizatorii de iPhone și iPad, iar una dintre acestea este marcarea automată pe hartă a locului unde ai parcat mașina.

Sunt deja aplicații care fac acest lucru, cum ar fi Google Now sau Waze, dar pentru aceia care nu vor să foloseacă aceste aplicații, din comoditate sau alt motiv, se pot folosi de aplicația nativă Maps din iOS 10.

Această funcție nu a fost prezentată în conferință, deși s-a vorbit despre aplicația Maps și de faptul că aceasta a fost îmbunătățită, dar imediat ce developerii au avut acces la iOS 10 și au instalat sistemul de operare pe device-urile lor, funcțiile au început să apară pe web, una după alta. Așa s-a întâmplat și cu parcarea mașinii prin aplicația Maps (Hărți).

Apple a îmbunătățit semnificativ aplicația Maps, oferind o experiență total diferita în iOS 10. Această aplicație a primit o integrare inteligentă care recunoaște când mașina a fost parcată, lucrul acesta fiind bazat pe conexiunea telefonului cu Bluetooth-ul mașinii sau prin conexiunea CarPlay. Astfel, imediat ce ai parcat mașina, ai oprit și parăsit-o blocând-o, aplicația recunoaște acest lucru și marchează locul direct pe hartă. Foarte simplu și fără nici o accesare a aplicației sau o marcare manuală de către utilizator. Această marcare apare automat ca o notificare pe telefon alertând utilizatorul despre locația exactă în care a fost parcată mașina.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.