Box Island Invata Copiii Elementele De Baza Din Codare printr-un Joc Puzzle Distractiv

0
580

Box Island Invata Copiii Elementele De Baza Din Codare printr-un Joc Puzzle Distractiv

Copilului tău îi place să se joace pe iPad? Vrei ca acesta să combine jocul cu ceva util pentru el? Instalează acum Box Island, jocul care îi dezvoltă cunoștințele elementare de codare print-un puzzle foarte distractiv.

Box Island este un joc educațională realizat de Radiant Games împreună cu Code.org, prin care copiii vor putea învăța elemente algoritmice de bază, secvențe, bucle, condiții și alte elemente de bază din codare, toate în timpul jucării unui puzzle distractiv.

Personajele din joc sunt prostuțe (în sensul bun), sunetele sunt foarte bine aranjate și muzica excelentă, iar trecerea prin niveluri este suficient de provocatoare pentru ca jocul să nu devină frustrant pentru copii. Grafica este suficient de bună pentru un joc pentru copii. Plus că jocul a fost realizat ca un gen neutru, astfel că atât felete cât și băieții să se poată bucura de experiența acestuia.

Puteți descărca jocul atât pentru iPhone cât și pentru iPad și vă puteți bucura de zece niveluri gratuite, după care jocul costă 7,99 euro pentru a-l debloca în întregime (100 niveluri în acest moment). Descărcați-l și puneți copiii la treabă, iar dacă aceștia devin interesați, ajutații să devină creativi și să îmbine distracția cu școala.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.