Tesla Model S vs Kawasaki Ninja ZX6R, cine castiga?

0
455

Tesla Model S vs Kawasaki Ninja ZX6R, cine castiga?

Sunt nenumărate întreceri pe YouTube între Tesla Model S și mașini sport care mai de care, dar acest video ne arată cu adevărat puterea brută a mașinii electrice.

Poate ai înclina să crezi că motocicleta va întrece mașina, cel puțin pe primii metri, acestea având în general un demaraj superior mașinilor, dar veștile sunt proaste. Motocicleta nu doar ca nu că a pierdut întrecerea, dar distanța câștigată de mașină după cateva secunde a fost de zeci de metri. Motocicleta de 600cc nu a avut nici cea mai mică șansă în fața mașinii electrice.

Acest lucru se întâmplă și din cauză ca motocicletele dezvoltă puterea după căteva mii de rotații, comparat cu Tesla care dezvoltă puterea de la prima apăsare a accelerației. Deși ai zice că motocicleta este mai ușoară în compartație cu mașina, da, întradevăr, dar aceasta este o motocicletă standard de șosea care dezvoltă puterea maximă la 12.000 de rotații pe minut.

Încercările au fost mai multe, dar de fiecare dată rezultatul a fost în favoarea Tesla, chiar și atunci când motocicleta a primit un avans ce a însemnat o plecare de la 3000 de rotatii pe minut.

Vezi exact ce se întâmplă în acest video!

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.