OnePlus 3: Specificatii Oficiale, Pret si Data de lansare

0
301

OnePlus 3: Specificatii Oficiale, Pret si Data de lansare

OnePlus este o companie Chineză care în urmă cu mai bine de doi ani de zile lansa pe piață un smartphone frumos și elegant pe care l-a denumit OnePlus One. Probabil că nu a rămas în mintea multora, deoarece dispozitivul nu a beneficiat de o strategie bună de marketing și o intrare normală pe piață. Au fost greșeli făcute de companie, au învățat probabil din acestea și nu credem că ar trebui judecați pentru acest lucru, chiar dacă nici cea de-a doua generație nu a beneficiat de o strategie mai bună.

Acum, OnePlus se întoarce și anunță oficial noul terminal, gata să impresioneze și să repare tot ce a fost stricat în trecut. Terminalul se numește OnePlus 3 și este oficial online.

Smartphone-ul va veni cu un display AMOLED de 5,5 inci și 1080p realizat din Gorilla Glass 4. Superbul display va fi așezat peste un procesor din seria 820, Qualcomm Snapdragon, acompaniat de un accelerator grafic Adreno 530 GPU, cu ajutorul căruia ne vom putea bucura de efecte vizuale de înaltă calitate și performanță. Compania Chineză nu a făcut rabat la performanță și a adăugat și 6GB de RAM în OnePlus 3.

Consumatorii care caută un telefon nou vor fi încântați de aceste specificații tehnice și de faptul că OnePlus 3 vine cu spațiu de stocare de 64GB pentru fișiere, jocuri, muzică, poze, videoclipuri, etc., dar în același timp probabil că nu vor fi încântați de faptul că nu va dispune de un slot prin care să se poată extinde spațiul de stocare.

dash-charging

Smartphone-ul va dispune de o baterie de 3000mAh și o mufă USB Type-C pentru încărcare, incluzând Dash Charge — aparent mult mai rapidă decât QuickCharge — și sincronizarea datelor.

Pasionații de fotografie se vor putea bucura de ce aduce OnePlus 3 pentru această categorie. Terminalul va dispune de un senzor de 16-megapixeli cu moduri de folosire automat și manual cu foarte multe setări pentru ISO, timp de expunere, etc., camera care va fi ajutată de un stabilizator de imagine optic și electronic, și în același timp capabilă să realizeze videoclipuri în format 4K și în modul slow motion la 720p @ 120fps. Pentru pasionații de selfie, OnePlus a instalat o cameră de 8-megapixeli pe acest superb telefon.

OnePlus 3 vine cu scanner pentru amprentă, 4G LTE, Bluetooth 4.2, NFC și chiar o mufă jack pentru căști de 3,5mm pentru cei care încă preferă căștile old school și port SIM pentru două cartele, toate acestea într-o carcasă superbă din aluminiu anodizat ce face ca telefonul să aibă o grosime de doar 7,3mm

oneplus-3-design

OnePlus 3 va fi disponibil în două culori, Graphite și Soft Gold și va rula sistemul de operare OxygenOS bazat pe Android Marshmallow.

Toate aceste funcții și tehnologii, împreună cu un design foarte atrăgător pot fi achiziționate începând de astăzi pentru 399 euro în versiune deblocată.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.