Xbox One S: Consola mai subtire cu iesire 4K soseste in August la pretul de 299 dolari

0
629

Xbox One S: Consola mai subtire cu iesire 4K soseste in August la pretul de 299 dolari

Este oficial anunțată de către Microsoft, se numește Xbox One S, este mai subțire și mai mică cu 40 % și soseste în august la prețul de 299 de dolari.

Noua consolă Xbox sosește cu o ieșire ce suportă formate video 4K, inclusiv suport pentru disc-urile Blu-ray 4K și dispune de high dinamic range (HDR). Întregul sistem vine într-o culoare unică albă, cu 40 de procente mai mică decât modelul Xbox One, deși are încorporată acum o sursa de alimentare proprie. Xbox S vine cu un controller actualizat, extinzându-i raza de acțiune și suportă tehonogia Bluetooth în plus față de conexiunea wireless.

Microsoft nu a spus mai multe despre specificațiile acestui sistem sau de ce schimbări a adus acestei console, dar știm că va dispune de un spațiu intern de până la 2TB. Prețul de plecare de 299 de dolari va include 500GB spațiu de stocare împreună cu noul controler. Spearat se va putea achizționa standul pentru montarea sistemului pe verticală. Sistemul va mai include și un blaster IR care va permite controlarea TV-ului fără o unitate Kinect conectată la sistem.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.