Acesta esta Xbox One S: cu 40% mai mic, 2TB spatiu de stocare, Video 4K, HDR

0
515

Acesta esta Xbox One S: cu 40% mai mic, 2TB spatiu de stocare, Video 4K, HDR

O imagine recent apărută pe forumul NeoGAF pare să ne arate noua consolă Xbox One S pe care Microsoft plănuiește să o lanseze peste doar o zi.

Microsoft are în plan să prezinte noua consolă cu ocazia E3 (Electronic Entertainment Expo) care începe mâine, 14 iunie și are loc pe parcursul a două zile.

Consola va fi un refresh la actuala consola Xbox One, denumită neoficial Xbox One S.

Xbox-One-S-1

Poza care a fost publicată pe forum ne informează că această consolă va fi mai mică cu aproximativ 40 de procente față de consola actuală Xbox One, că va avea spațiu intern de 2TB, va suporta formate video 4K Ultra HD și va dispune de HDR – High Dynamic Range. De asemenea, poza ne arată o consolă albă, care se vede clar că este mai mică decât modelul actual.

În ciuda faptului că va fi mai mică, se pare că va dispune de o sursă de alimentare internă, un lucru grozav, mai ales pentru aceia cărora le plac să aibă cablurile foarte bine aranjate și toate componentele sistemului entertaiment să fie frumos grupate.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.