Poze Retro cu Aplicatia Gratuita BitCam

0
288
screenshot de Adrian Benea/GamTech.ro

Poze Retro cu Aplicatia Gratuita BitCam

Iconfactory a lansat aplicația pentru iPhone BitCam, aplicație inspirată după aplicații vechi de pe Macintosh. BitCam te lasă să faci fotografii și să aplici filtre retro, cum ar fi dithering. BitCam este o aplicație simpatică cu ajutorul căreia poți realiza fotografii unice.

Chiar dacă nu mă pot referi ea, pentru că eram prea mic în era Macintosh, partea mea favorită la aplicația BitCam este atenția pe care Iconfactory a pus-o în tot ce face această aplicație, pentru a-i oferi un aspect și un simț cât mai retro. Pictograma ce reprezintă aplicația este realizată intenționat la o rezoluție scăzută, iar meniurile nu apar ca o animație standard din iOS.

Aplicația are câteva setări suplimentare care simulează reacțiile computerelor vechi, printre care culori de înaltă rezoluție. Pentru acest lucru trebuie să plătești însă 1,99 euro, dar altfel poți folosi aplicația cu celelalte setări gratuit.

În rest, aceasta dispune de cameră pentru selfie, poze direct dimensiuonate pentru Instagram, iar tot ce capturezi prin aplicația BitCam se salvează într-un folder cu același nume creat automat în aplicația Photos, cât și alături de celalte poze deja salvate din secțiunea All Photos.

Free –  App Store

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.