Faceti Cunostinta cu Noul Flagship Motorola, modularul Moto Z

0
366

Faceti Cunostinta cu Noul Flagship Motorola, modularul Moto Z

Motorola a dezvăluit astăzi noul său flagship pentru 2016, Moto Z. Aceste telefoane (sunt două) sunt semnificativ diferite față de flagship-urile mai vechi Moto, deoarece Moto Z reprezintă tranziția Motorola de la o “Companie Google” la o filială Lenovo. Această afacere a fost încheiată acum mai bine de un an, iar acum produsele pot fi văzute cum primesc influența Lenovo.

Moto Z este un telefon de metal pe care compania l-a numit “the world’s thinnest premium smartphone.” Dispune de un display de 5,5 inci AMOLED cu 1440 pixeli, un procesor Snapground 820, 4GB RAM și 32GB sau 64GB memorie internă și slot pentru cardurile MicroSD. În ceea ce privește camera, există un senzor de 13 megapixeli pentru camera principală, cu senzor laser pentru autofocus OIS, în timp ce pentru camera frontală s-a folosit un senzor de 5MP cu un obiectiv cu unghi larg. Pe lângă acestea, telefonul mai dispune de un senzor pentru amprentă, un înveliș ce îi oferă rezistența la apă și praf și un bliț pentru camera frontală. Moto Z va fi primul telefon fără mufă pentru căști și va dispune de o singură mufă de tip USB-C, iar dimensiunea lui este de 53.3 mm × 75.3 mm × 5.19 mm (6.04 inci × 2.96 inci × 0.2 inci).

Capacitatea bateriei pentru Moto Z este de 2600mAh și se pune că acesta va dispune de aproximativ 30 de ore de autonomie a bateriei în utilizare intensă.

Cel de-al doilea telefon Moto Z se numește Force, care are “a doua generație de Moto ShatterShield.” În locul protecției Gorilla Glass, ShatterShield folosește o protecție pentru ecran din plastic pe care cei din cadrul Moto o numesc “indestructibilă.” Această protecție nu se va sparge dar este predispusă la zgărieturi.

Moto Z Force este puțin mai gros decât normalul Z și include o baterie mult mai mare, de 3500mAh, despre care se spune că duce până la 40 de ore de autonomie în utilizare intensă. În plus, Z Force va dispune de o cameră mult mai mare, de 21 megapixeli. Dimeniunile lui Force Z sunt puțin mai mari: 155.9 mm × 75.8 mm × 6.99 mm (6.14 inci × 2.98 inci × 0.28 inci).

Denumirea de telefon modular, se referă la acele accesorii care sunt compatibile cu cele două flagship-uri printr-o conectare la cei 16 pini ce sunt dispuși pe spatele telefoanelor. Aceste accesorii se numesc “MotoMods” și sunt atât carcase de diferite culori cu acumulatori suplimentari în ele, carcase din lemn sau piele, cât și o carcasă cu difuzoare JBL sau una ce are un proiector pentru a prezenta pe perete imaginile și filmulețele prietenilor tăi. Toate aceste “MotoMods” se așează perfect, arătând de parcă așa a venit telefonul din fabrică. Aceată idee seamănă mult cu cea de pe LG G5, doar că la Moto Z nu este nevoie să dai jos bateria pentru a schimba modulele.

Moto Z va fi lansat în perioada imediat următoare în Statele Unite, iar începând cu luna septembrie va fi disponibil și în Europa și în toată lumea. Pentru moment nu se cunoaște prețul pentru aceste două modele.

Ne poți urmări pe Twitter, ne poți adăuga în cercul tău Google+ sau ne poți da like la pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile din diferitele domenii prezentate pe GamTech.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.